tiistai 27. syyskuuta 2011

Talvi tulee pahvilaatikoissa

Olenpa ollut kiireinen, kun huomaan syyskuun bloggausten jääneen vähäiseen. Kaikki viime aikojen tekoseni ovat olleet jonkin sortin lahjoja tai muuten salassa pidettäviä (vielä hetken), etten niistä ole tohtinut kirjoittaa. Pienen hetken löydän kuitenkin kuulumisille.

Viime talvena takkiini tuli armoton reikä. Onneksi se on korjattavissa, mutta tapaus osoitti, että minun on aika hankkia uusi. Uusi...minulleko.. no, vaikka huutokaupasta ostettu takki onkin vanha on se minulle uusi. Enkä usko, että löytäisin suoraan kaupasta silmää miellyttävää takkia. Tänä vuonna olen ajoissa varautunut pakkasiin, kunhan vielä käytän takin pesulan kautta.



Muutenkin puhaltelee uudet tuulet pitkin kodin muovimattoa. Muutettiin olohuoneen järjestystä, mutta huomattiin, ettei muutos ole riittävä. Siispä muutamme kokonaan uuteen asuntoon. No onhan sitä uutta kotia etsitty jo tovin, mutta nyt sellainen siunaantui juuri haluamaltamme alueelta.
Olen aivan intoa piukassa!!! Muutaman viikon päästä saamme avaimet kouraan ja sitten alkaa armoton pahvilaatikkojen kanto.

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

1v. Arvonta suoritettu

Täällä ollaan niin ahkeraan kerätty, perattu ja kuivattu sieniä, että meinasi blogiarvonta unohtua. Kanttarelleja, vaaleaorakasta, lampaankääpää, rusko-orakasta, mustiatorvisieniä, herkkutattieja, mustavahakkaita, suppilovahveroita ja vaikka mitä. Alkaa jo tulla korvista ulos.

Nyt on arpalipukkeet kuitenkin nostettu.
Onnettaren asemassa saan ojentaa Kiiulle ja Sirkkulille(kirjoitusvirheistä huolimatta) uudet kassit syksyä piristämään. Laittekos minulle sähköpostia [mnlace (at) gmail .com], niin saadaan paketit lähtemään oikeisiin osoitteisiin.


Onnittelut voittajille, kiitokset kaikille osallistujille ja tervetulotoivotukset uusille lukijoille!
Kunhan tämä sienirumba hiipuu, niin pääsen kirjoittelemaan taas lisää höpinöitäni.




torstai 8. syyskuuta 2011

Kirjakortti valmistuvalle

Tein tilauksesta kirjakortin opintonsa päättävälle naiselle. Koska kyseessä oli aikuinen opiskelija, tuotti teksti päänvaivaa, mutta onneksi sanat pomppivat paikoilleen lopulta tilaajan avustuksella. Minulla oli käytössäni aivan ihanaa paperia, jonka sankari on itse marmoroinut peruskouluaikanaan. Säästelin hieman sen käytössä, ettei kortista olisi tullut levoton. 

torstai 1. syyskuuta 2011

Säilötään kesän kukat

Syys saapui ja ihanaa niin. On luvassa niitä kirpakkoja aamuja, hehkuvia värejä ja pilkkopimeitä iltoja. Odotan innolla ja päästän kesän muuttolintulen matkaan. Säilön kuitenkin kesän "kukat" koruihin.
Väsäsin siis fimosta riipuksia, joita painoin pitsillä, lusikalla ja teesihdillä.
Seuraavaksi taidan kokeilla mitä saan aikaan putoilevista lehdistä.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...