tiistai 2. lokakuuta 2012

Erilainen hääkorttiViimekertaiset askarteluni ovat olleet pääsääntöisesti laatikkoja, kuten nämäkin tavallaan. Tarvittiin hääkortti matkustavaiselle parille ja toki otin haasteen vastaan. Ensin näpersin kuvissa näkyvän pikkuruisen matkalaukun(10cm x 5cm), jotta saisin tekniikan hyppysiin ja ajatuksen virtaamaan.


Sitten olikin isomman, hempeän ja lempeän kapsäkin vuoro.
Disstressillä sävytin pahvin ja lisäsin nahkaan kulmiin ja nauhaa koko komeuden sulkemiseen. Muutama postimerkki kylkeen(maista jonne pari on matkalla tai joissa ovat jo käyneet) ja leimasin kuva tuomaan hieman sitä kaivattua romanttista otetta. Sisustaan vielä kukkakimppu, teksti ja tietysti tilaa tervehdyksille. Tätä olikin hauska tehdä ja saatan tehdä näitä lisääkin.
Osallistun tällä matkalaukkukortilla Lauran korttihaasteeseen, jossa teemana oli käyttää pahvia.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Ja miten mahtava idea antaa matkalaukku korttina :)

  VastaaPoista
 2. Miten keksitkään?!?!? Apua mitä näpertelyä! Upea! Appiukko kiikutti mulle joskus pussillisen sikarilaatikoita joita yhdessä välissä poltti ..pari kertaa tein niihin synttärikortin, ne oli kans hauskoja :)

  VastaaPoista
 3. Voin kertoa sisäpiirin tietoa, että matkalaukun lahjaksi saanut pari oli tästä hyvin otettu! Alunperin tarkoitus oli laittaa työporukan kesken keräämämme lahjarahat semmoisenaan matkalaukkuun, mutta sitten muistimme, että laukkuhan jää lahjapöytään esille. Talletimme siis rahat parin lahjatilille, ja laukkuun laitoimme kuitin talletuksesta sekä läjäpäin väritulostimella tehtyä leikkirahaa (mallina Afrikan Tähti sekä Monopoly-rahat). Herätti hilpeyttä lahjapöydässä!

  VastaaPoista
 4. Eleonora ja aNNa: Itsehän en laukkua keksinyt, vaan Jänö työtovereineen sen ideoi ja jättivät hieman "taiteilijan vapautta".

  Jänö: Aivan mahtavaa, että pitivät! Hieno idea myös ne leikkirahat.

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän hieno idea ja toteutus!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...