torstai 31. heinäkuuta 2014

Haaveita toteuttamassa

Naisen laukku on ihmeitä täynnä; eikö? Ja juuri oikean laukun löytäminen on toisinaan haaste... joka joskus pitää selättää. Olen varmasti jo useampaan otteeseen maininnun pitäväni kaikista asusteista ja somisteista yhtäläisesti. Mikään ei vie voittoa toiselta, mutta kaikkia on oltava sopiva valikoima. Kuulun siis omasta mielestäni siihen hameväen osaan, joka sallii sopivasti ja edullisesti turhamaisuutta elämäänsä kauniiden asioiden muodossa.
Olen jo noin vuoden ajan ihaillut erästä käsilaukkua Disaster Design mallistosta ja odottanut vain aikaa, jolloin rohkenisin sen ostaa. Laukku ei ole kallein näkemäni, mutta nykyisessä opiskelijataloudessa kaikki ns. ylimääräiset ostokset kirpaisevat hieman kukkarossa. 
Oli miten oli, päätin toteuttaa haaveeni ja marssin Salon Ihanaiset myymälään ja ostin viikonloppulaukun Paper Planet. 


Haaveitteni laukku on juuri sitä mitä ajattelinkin. Tarpeeksi iso pienen viikonloppureissun tekoon ja arkena koulu tarvikkeiden kuljetukseen, mutta tarpeeksi kevyt vaikka kaupunkikävelylle. Ja mitä tulee sen ulkonäköön, niin onhan se kaunis. Aika jännää on se, että laukku on omaan makuuni yllättävän vaaleanpunainen, mutta jostain kumman syystä sei ei häiritse silmääni lainkaan...
Samalla kertaa hommasin itselleni lompakon samalta valmistajalta. Olen pärjännyt pienen pussukkani kanssa jo pitkään, mutta haaveet ovat senkin kohdalla olleet hieman isommat. Onko niin, että tämä yhden vuoden lisäys ikään on saanut ihmisen pään muuttumaan hieman sofistikoituneempaan suuntaan? Tuskin kuitenkaan sillä pilke silmäkulmassa näkyy sisäosan pilkuissa, tekstissä tai jossain muualla.
Iki vanha pikkukukkaroni pääsee siis viettämään ns. eläkepäiviä.

"Penny for your thoughts"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...