perjantai 27. syyskuuta 2013

Päässä pyörii...aika ei riitä

Julmettoman pitkä aika on siitä, kun viimeksi blogin ääreen olen istahtanut. Tähän on johtaneet erilaiset syyt, mutta tuoreinpana isona tekijänä on opiskelu. Jep, olen siis siirtynyt kokopäiväisestä työstä kokopäiväiseen opiskeluun. Alan vaihto oli paikallaan, koska kroppa alkoi nikotella pahasti vastaan. Uusi ala kiinnostaa/on aina kiinnostanut minua hurjasti ja opiskelu tuntuu täysin omalta. Eiköhän minusta saada parissa vuodessa leivottua Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.

Nyt totuttelen uuteen kotikaupunkiin, kouluun ja reilusti pienentyneeseen neliömäärään. Kaikessa rytinässä olen hukannut kamerani tai ainakin laittanut sen hyvään jemmaan, joten kuvia en nyt saa upattua teille viimeaikojen virityksistä. Tosin siivous viikonloppu on edessä eli saattaa olla, että kamerakin löytyy. Juttua silloin lisää. Nyt valmistautumaan uuten koulupäivään.

4 kommenttia:

  1. Olenkin miettiny, et mitäs sulle kuuluu :) Onnittelut opiskelupaikasta & tsemppiä opiskeluihin! :)

    VastaaPoista
  2. Moi. Minulta kans onnea opintielle! Mitäs sinne muuten kuuluu? Olit kuulemma käyny Ursukilla silloin kun olin jo käyny leikkauksessa!?!Olen yrittäny laittaa sulle postia mut on vissiin väärä tai muuttunu?! Ite olen tällä näkymää marraskuun loppuun asti sairaslomalla. T: Satu

    VastaaPoista
  3. Leikkikoulultahan tämä opiskelu toisinaan tuntuu, mutta onneksi harjoittelujaksoja on paljon. Pitänee toisinaan muistuttaa itseään, miksi uuden ammatin itselleni haalin. Bloggailen taas niitä ja näitä, kunhan jotain valmistuu ja on maininnan arvoista.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...