sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

p*skarteluhaaste #81

Tässä haasteessa oli tarkoitus piirtää jotain itse. Ajattelin, etten tälläkertaa osallistu P*skikseen, koska viime piirrustustuokiosta on vuosia eikä haaste tuntunut omalta.  Kävin kuitenkin ahkerasti ihastelemassa muiden piirroksia ja niistä nousi ehdottomaksi suosikiksi Sahram:n kortti. Älyttömän hieno piirros ja korttiin hyvin valitut väri/sävyt. Elämä siis kulki eteenpäin normaaliin malliin.

Kunnes koitti perjantai aamu. Hieman itseänikin nauratti, kun miltei riivattuna hain kynää ja paperia, jotta voisin piirtää. Inspiraatio iski aivan yllättäen ja voimalla takaraivoon, joten eipä ollut vastaan sanomista. Kurkkaus kelloon-> puolituntia aikaa ennen lähtöä töihin. Kyllä ehdin raapustaa lyijykynä ja tussi piirroksen. Kun tuo vaihe oli ohitettu kaivoin jo värejä esiin. Toivottavasti ehdin värittää. Nopeaa toimintaa Distress Ink ja Derwent Watercolour apuna. Sitten sainkin juosta töihin, niin kovaa kuin pääsin, mutta ehdin!! Huh!

Kortin kuva on sekoitus lyijykynää, tussia, mustetta ja vesivärikyniä(joita on myös käytetty ihan tavallisen värikynän tavoin). Siis totaalinen sillisalaatti. En laittanut tälläkertaa korttiin tekstiä, koska en osannut päättää mikä olisi ollut paras vaihtoehto. Tällä siis otetaan sittenkin osaa haasteeseen.
Free as a Bird

5 kommenttia:

 1. Eevakos se siinä juoksee Aatamia pakoon? Hauska kuva!

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti! Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 3. hauska kortti:) saa hymyn kasvoille!

  VastaaPoista
 4. Eipä tuo Eeva ollut ensimäisenä mielessä, mutta nyt kun sen Maiju sanoi, niin en voi muuta kuin nauraa kippurassa. Niin kai sen täytyy olla:)

  VastaaPoista
 5. Vitsi kuinka hassun ihana kortti.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...