keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kaksi kirjaa onnea toivottamassa

Tulossa oli kaksi tilaisuutta, joihin kaivattiin lahjaa/korttia. Itse ihastuin kirjakorteissa juuri siihen ideaan, että ne täyttävät molemmat tarpeet. Tai ainakaan pientä lahjaa ei tarvitse kääriä erikseen vaan sen voi sujauttaa kortin sisään. Tähän toimivaan ideaan ihastui muutama muukin lähipiiristäni.


Ensin oli tulossa 18v. synttärit. Tähän korttiin valittiin sankarin kuva lapsuusajoilta ja lähdettiin liikkeelle sen pohjalta. Kuvia oli useita, mutta kesäinen polskintahetki sai ideat hyrräämään eniten. Kirjavasta uima-altaasta sain mahtavat värit korttiin. Mielestäni kortti on kuin karkki ja tuo minullekin kesän muistot pintaan.Toinen tilaisuus on vielä tulossa sillä kyseessä on lakkiaiset. Toiveena oli mustavalkoinen luomus ja viisaita sanoja. Valitsin Sweet Pea Stamp:n mielettömän kauniin leimakuvan, jonka väritin puuväreillä. Lisäsin hieman glitteriä, perhosia, nappeja, nauhaa ja vielä ne viisaat sanat.
There is wisdom of the head and
wisdom of the heart.
Treasure them both!
Tulostin ei jostain syystä ole toiminut toviin, joten jouduin kirjoittamaan tekstin käsin. Pitäisiköhän harjoitella tekstausta juuri näitä tilanteita varten...
1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...