lauantai 5. toukokuuta 2012

Keijut vaihtoon 2/4

Vaihdon toinen kuori saapui heti vappuhulinoiden jälkeen. Outi, Papin askartelut -blogin takaa, oli ladannut kirjeeseen aivan hurjan määrän inspiroivia materiaaleja. Oli todella haastavaa päättää mitä käyttäisi ja miten.

2. Kuori
Leimakuva: Keiju(tietysti)
Kuviopapereita, "postimerkkejä", kuvia hyönteisistä, nauhoja, kangasta, haaraniittejä, Play -tiketti, lehtiä, persikan värisiä(muovisia?) kikkareita ja kangas-, paperi- ja messinkikukkia.


Ryhtyessäni tekemään näistä lukuisista materiaaleista korttia huomasin erään asian. Kortit, joita normaalisti väsään ovat aika minimalistisia koristeiden suhteen tai niin ainakin uskottelen itselleni. Siksi varmaan koin luomisen alkuunsa aika hankalaksi.  Kun viimein olin päättänyt minkälaisen kortin aijoin tehdä, alkoi muutkin ajatukset selkeytyä. Kaikki suunnitelmat eivät kuitenkaan tulleet automaatiolla kirkkaiksi, joten päätin luottaa sokeasti sanontaan "Työ tekijänsä opettaa".

Tein siis mekaanisen liukukortin. Tämä oli väsäämistäni korteista ensimäinen laatuaan, jossa muutama koristus(Play-tiketti) liikkuu korttia pitkin sisäosaa liuuttaessa. Pakko myöntää, että liukuu aika huonosti, mutta annan sen itselleni anteeksi. Lopputulos on kuitenkin aika kiva ja leimakuvan väritykseen olen huisin tyytyväinen. Keijun asenteellisuus on muutenkin mieleeni. Mikäli lukijoista joku tunnistaa tämän kuvan ja muistaa valmistajan, niin tulisin enemän kuin iloiseksi niistä tiedoista. Vielä tällä hetkellä kutsun kuvaa nimellä Pastoroitu Keiju Warrior. :)
 TuotosTeksi uupuu vielä sisäosasta, koska en tiedä kenelle, koska ja missä tilanteessa sen ojennan.
Samettinen köynnösteippi oli mukavasti niin pitkä, että ylettyi koristamaan myös takaosaa. Tässä taitaakin ensimäistä kertaa näkyä tuo etikettini, jollaisia olen ryhtynyt kylvämään korttejeni taustoihin.
Nyt voin jälleen jäädä innolla odottelemaan muiden tuotoksien näkemistä ja toki uutta kuorta/haastetta.


4 kommenttia:

 1. Voi mikä väritys, suorastaan harmittaa, kun ei itselle tullut mieleenkään - mielikuvituksenpuutetta, hmmm. Ja aivan upea kokonaisuus, hienosti tehty!!

  VastaaPoista
 2. Voi, ihana, ja upeasti väritetty! Ja älyttömän hieno myös teknisesti.
  Taustaetiketti on kiva, pitäis kans itsekin nähdä vaivaa ja kehitellä tuommoista...

  VastaaPoista
 3. Ihana! Tykkään eniten kaikista tekniikkakorteista, tuollaista ei ole tullut vielä kokeiltuakaan. Upeat värit!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...