sunnuntai 2. syyskuuta 2012

2v. arvonta

Aika vierähtää niin, ettei sitä huomaa. Kohta on tullut kaksi vuotta siitä, kun hurahdin blogimaailmaan. Minulta on kysytty: Järjestääkö blogin pitäminen paineita? Voisin vastata tähä: Ei varsinaisesti. Olen aika mainiosti pitänyt blogini kirjoittamisen ns. stressittömänä eli bloggailen silloin kun on aikaa ja asiaa. Juttua näyttää toisinaan tulevan tiuhaankin ja toisinaan ei lainkaan. Jutun laatu on sitten asia erikseen... Nään asian kuitenkin enemmän siltä kantilta, että bloggailu potkii minua persuksille ja kannustaa tekemään käsillään. Hautomo ei täyty enää ikuisuus projekteista, kuten ennen.

Oli miten oli, niin kaksi vuotta on tulossa täyteen 23.9.2012 ja tästä johtuen järjestän arvonnan.
Voit osallistua siihen 2.9.-23.9. välisenä aikana kirjaamalla kommentin tähän bloggaukseen. Olisi hauska kuulla mikä teksteistäni on ollut sinulle mieleisin.
Saat toki mainostaa arvontaani omassa blogissasi, mutta tällä kertaa se ei lisää voittomahdollisuuksia. Kommentointi siis riittää. Blogittomat/anonyymit lukijat muistattehan jättää nimimerkin, jotta voitto on helpompi kohdistaa oikealle henkilölle.
Samalla rysäyksellä järjestän kyselyn tulevasta ja toivon, että vastaat myös siihen. Löydät sen sivun vasemmasta laidasta.


Palkintona on tällä kertaa tuunaamani purkka"kone" (täynnä suklaata) ja hieman askartelutarpeita.
Kuvanottohetkellä "koneesta" puuttui vielä otin, mutta se kiinnitetään paikalleen ennen voiton lähetystä.


Rub-on enkeleitä, silkkipaperia, kaksi akryylilevyä, muistikirja, Onnea- ja Kutsu-leimasin, timantteja, heteitä, hopeisia siipiä, confetteja ja Sweet pea stamps:n (Conie Fong) Snowy-leimasin.

Kiitän kaikkia niitä, jotka olette jaksaneet lukea höpinöitäni! Tietysti toivon, että jaksatte myös jatkaa lukemista. Tervetulotoivotukset kaikukoon uusille lukijoille!
Toivotan kaikille hyvää arpaonnea!!

10 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan kiitos :)

  Olen seurannut blogiasi muutaman kuukauden. En enää muista, että mikä sai minut liittymään lukijaksesi. Mieleeni ovat jääneet parhaiten ne aivan upeat tuunaamasi kengät sekä fillarin tuunaus

  Mukavaa syksyä.

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan.
  ei voi yksilöidä mitään,blogisi on kiinnostava kaikin puolin

  VastaaPoista
 3. Tietysti mukaan tähän hienoon arvontaan! Ja onnea 2 vuotialle blogillesi! Pidän erityisesti juuri kaikista kekseliäistä tuunauksistasi:)

  Siinä samalla tajusin, että omakin blogini täyttää juuri kaksi vuotta, joten arvontaa sekin sitten tietää...

  VastaaPoista
 4. Mukana arvontaan myös!

  Muistan että sinun savi-valokuva-työt herättivät mielenkiintoni ja rupesin seuraamaan mitä täällä tapahtuu

  VastaaPoista
 5. Onnittelut kaksi vuotiaalle!!!
  Kirppislöydöt ja postaukset niistä, savityöt, ne upeat virkatut korut, upeat kortit joita teet ..onhan näitä ;)

  Mukana arvonnassa ehdottomasti!!

  VastaaPoista
 6. Onnea inspiroivalle blogillesi! Hankalaa sanoa mikä on ihanin postaus, mutta viimeeksi taisin viettää aikaa tutkimalla kuvia leimasimistasi. Tykkään siitä että blogissasi on paljon kuvia :) Ja tuo purkkamasiina....I-H-A-N-A!!

  Nimim. Aada
  aho_immonen(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Onnea sylintäydeltä! Tykkään eniten lueskella blogistasi mitä ihanaa olet askarrellut, ommellut ja näperrellyt. Mitään yksittäistä tekstiä en oikein osaa nimetä. Oot tosi taitava.
  Nimim. Shiva
  suddenconnection@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Viime tipassa mukaan :) Nuo savikorut olivat ehdottomasti lemppareitani! Minun blogissani on sinulle tunnustus. :)
  ja minut saa kiinni: aamuntytto@gmail.com spostista

  VastaaPoista
 9. Vieläkö ehtii mukaan? Kaikki virkkausjutut on mieleeni. Olet tehnyt ihania koruja virkkaamalla. Ehkä sydänkorvis on jäänyt päällimmäiseksi mieleeni!
  Onnea!!!
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 10. En ehtinyt enää arvontaan mukaan, mutta ei se haittaa :)
  Olisi kyllä ollut ihana palkinto, mutta se mitä halusin sanoa: löysin blogisi vasta toisen blogin kautta klikkaillen. Ihana blogi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...