lauantai 25. joulukuuta 2010

Antamisen iloa

Sormeni ovat kihelmöineet suunnattomasti halusta julkaista nämä blogitekstit. Tuskin olen pysynyt housuissani ja malttanut pitää joululahjojen salaisuuden omanani. Tämä olkoon lahjana lukijoille.

Tänävuonna olen ahkeroinut ja tehnyt kaikki lahjat itse tai löytänyt kirpputorilta. Koska kaikki lahjojen saajat ovat jo aikuisia tai nuoria aikuisia, ei varsinaisiin ostohulinoihin tarvitse ryhtyä, vaan voi keksiä vapaasti jotain pientä. Aina sanotaan "En tarvitse mitään.", "Älä nyt turhaan hommaa mitään.", ym, ym, mutta onhan se kuitenkin niin, että jotain mukava antaa ja saada. Aikuisten kohdalla tuo sanonta "Ajatus on tärkein." pitää todellakin paikkansa.

Noita kauratonttuja ja enkeleitä, joista olen jo aiemmin kertonut, on lähtenyt ystäville ja nyt myös sukulaisille joulua tuomaan. Myös itse tehty sinapi on joulun kestosuosikki lahjana ja ns. joulukukkasen korvikkeena. Tonttujen mukaan olen laittanyt myös pieniä kirpputorilta löytämiäni esineitä, kuten nämä kuusen koristeet. Enpä osaa sanoa kuinka vanhat mahtavat olla, mutta alkuperäisen paketin kunnosta päätellen ovat jo monet joulut nähneet. Koristeet ovat kokonaan metalliset, hyvin tarkkapiirteiset ja hennot. Hiutaleet ovat erillisenä osana kiinnitetty reunukseen niin, että pääsevät pyörimään keskellä. Ainukaisen kultaisen kolme rengasta on taivutettu keskiosasta kuvion ympärille. Olin täysin sanaton löytäessäni nämä ja toivon niden ilahduttavan myös saajaansa.

Tulitikut hieman mittakaavaa antamaan.
 Koska rasia oli tosiaan äärettömän huonossa kunnossa, niin askartelin koristeille pienen sälytys kirjan. Toivottavasti ysyvät hyväni ja tuovat joulun tunnelmaa vielä monina vuosina.

Olen aiemmin isänpäivän yhteydessä kirjoittanut ihastuksestani siirtokuvapaperia kohtaan ja on myönnettävä, että olen edelleen tämän tunteen vallassa. Tälläkertaa kuvioin muutaman keittiöpyyhkeen pikkuisella kissalla. Kuva on haalittu värityskirjasta, hieman muokattu pienemmäksi ja tulostettu tälle ihanalle paperille. Itse pyyhkeet olen taas löytänyt. Kunnon pehmeää puuvillaa on nykyään vaikea löytää ja vielä puhtaita, vanhoja liinoja. Näitä oli useampia, mutta säästin muutamat itselläni.
Kuvassa oleva vanerinen Fazer-laatikko on myös kirpparilta ja täytän sen vielä itse tehdyillä valkosuklaanameilla, jotka odottivat vielä kuvaus hetkellä jääkaapissa. Nameissa on valkosuklaan joukkoon laitettu riisimuroja ja kuivattujen karpaloiden murusia. Nam!

Nämä edellä mainitut lahjat ovat aika naisellisia, joten herää kysymys mitä miehille.
Tosiaan noita miehiä on muutama lahjoja saamassa ja reiluahan on, että myös heidän lahjansa saavat näkyvyyttä.
Luulenpa, että ahkeran ja työntäyteisen päivän jälkeen tahtovat miehetkin rentoutua, joten tästä sain idea. Ekolämmittimet on helppo tapa rentouttaa jumiutunutta niskaa. Tarvitaan vain 5 min mikrotusta ja sitten lämmin pussi harteille. Kuva-aiheet olivat ilmiselvä jo alusta alkaen. Kuninkaan kruunu on peräisin The Graphics fairy:n blogista.


 Muistakaa nauttia iloisista hetkistä, rentoutua ja herkutella!!

1 kommentti:

  1. Mä olen aina ollut sitä mieltä, että parhaimmat lahjat löytyy kirpparilta:)

    ✫☆✬Tunnelmallista Joulua!✬☆✫

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...