tiistai 27. syyskuuta 2011

Talvi tulee pahvilaatikoissa

Olenpa ollut kiireinen, kun huomaan syyskuun bloggausten jääneen vähäiseen. Kaikki viime aikojen tekoseni ovat olleet jonkin sortin lahjoja tai muuten salassa pidettäviä (vielä hetken), etten niistä ole tohtinut kirjoittaa. Pienen hetken löydän kuitenkin kuulumisille.

Viime talvena takkiini tuli armoton reikä. Onneksi se on korjattavissa, mutta tapaus osoitti, että minun on aika hankkia uusi. Uusi...minulleko.. no, vaikka huutokaupasta ostettu takki onkin vanha on se minulle uusi. Enkä usko, että löytäisin suoraan kaupasta silmää miellyttävää takkia. Tänä vuonna olen ajoissa varautunut pakkasiin, kunhan vielä käytän takin pesulan kautta.Muutenkin puhaltelee uudet tuulet pitkin kodin muovimattoa. Muutettiin olohuoneen järjestystä, mutta huomattiin, ettei muutos ole riittävä. Siispä muutamme kokonaan uuteen asuntoon. No onhan sitä uutta kotia etsitty jo tovin, mutta nyt sellainen siunaantui juuri haluamaltamme alueelta.
Olen aivan intoa piukassa!!! Muutaman viikon päästä saamme avaimet kouraan ja sitten alkaa armoton pahvilaatikkojen kanto.

3 kommenttia:

 1. Oih onnea uudesta kodista!! :) Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis takki:) Ja kodin alku näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, muutto edessä! Ihanan näköistä on :) Miussä tämä sijaitsee?
  t. Mimmu

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...