tiistai 6. marraskuuta 2012

Numeronuppi

Onnistuin saamaan fiksaation nupeista. Tahdoin ehdottomasti nuppeja, joissa on vanhahtavalla fontilla numeroita. No helppohan se on mennä ja ostaa, sillä niitä näyttäisi nyt olevan jokainen pieni ja hieman suurempikin sisustuspuoti piukassa. Ei! Hintoja kun olen seuraillut, niin ei. En aijo maksaa 3-5€ nupista(huom! yksi nuppi), jonka kiinnitän saamaani pieneen lokerikkoon. Paino sanalla saamaani. Jukopliuta, että ovatkin hinnat keksineet. Tämän probleeman selvitän itsekin.

Kävin koluamassa Kontti-kirpparilla sijaitsevan tuunauspöydän enkä ihmetellyt lainkaan, että löysin haluamani. Nappasin mukaani kaikki pyöreät puiset nupit, jotka näin(5kpl= juuri tarvitsemani määrä). Pöydästä lähti mukaan myös paljon muutakin ja koko krääsämäärä maksoi minulle 0,20€. Kiitän ja kumarran.
Seuraavaksi kolusin läpi maalivarastoni ja löysin tumman harmaata maalia. Valkoinen maalini oli päättänyt jäädä purkkiin pysyvästi, joten pyysin isääni apuun. Viime kesän remontista oli jäänyt hurja määrä valkoista maalia ja minulle liikeni siitä tilkka projektiini. Suti siis kouraan.

Tuputtelin numerot väsäämäni sabloonan läpi. Eivät ne tasaisen harmaat ole, mutta jos tahdon saan ne vielä maalattua siveltimellä. Toisaalta pidän tuosta rosoisemmasta olemuksesta. Saattaa olla, että jossain vaiheessa nupit saavat vielä mattalakan niskaansa.
Tuo kuvassa näkyvä erilainen vedin tuli myös tuunauspöydältä mukaan. Eikä sille ole vielä paikkaa...
Hauskinta koko projekstissa oli se, että sain valita juuri sen fontin, joka miellytti silmää eniten.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...