keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Askartelu kohtaa arjen

Taisipa tuo korttien väsääminen viedä minutkin siihen suureen askartelun maailmaan. Noita juhlia tulee vastaan vain niin harvoin enkä oikein saa idean päästä kiinni, jos ei kortilla ole saajaa.
Päätin siis arskarrella jotain muuta.

Sen pitäisi olla:
  • Jotain mikä ilahduttaisi itseäni kotona. 
  • Jotain minkä voisi pitää esillä, jolloin siitä olisi iloa myös muille. 
  • Jotain lystikästä, klassista, harmoonista, räväkkää. 
  • Jotain hyödyllistä
Reseptikirja!!!!
Omistan muutaman "oikean" reseptikirjan ja muutama kotitaloustuntien vihkokin on säilynyt. Niistä en kuitenkaan käytä kuin muutamia ohjeita ja muutamia kokeiltuja olen saanut ystäviltä/tuttavilta ja etsinyt lehdistä. Olen koonnut kaikista irto resepteistä oman kansion, mutta sekin on pullollaan sellaisia, joita en käytä tai ole edes kokeillut. Olen kai vain ajatellut: "sitten  joskus..." Samalla päätin karsia ohjeistuksia niin, että viralliseen kansioon laittaisin vain käyttämäni ja jo hyväksihavaitut ohjeet.

Eilen siis ryhdyin hommiin tämän uuden inspiraationi kanssa ja ideoita pursui aivan mahdottomasti. Päätin kuitenkin olla harkitseva ja maltillinen liimojen, leikkureiden ja glitterin kanssa, jotta lopputulos näkyisi enemmän paperilla kuin päälläni. 5 reseptiä sai uuden ulkoasun yhdellä istumalla ja tämän päivän tulos oli 6kpl.
Huomaan kuitenkin, että tämä homma taitaa olla hautomon juttuja ja oikea ikuisuusprojekti. No jostainhan sitä on aloitettava, jotta edes joskus olisi puoliksikaan valmista. Kuvissa näkyvät reseptit eivät ole mitään suvun salaisuuksia, joten ottakaahan vapaasti käyttöön. ne on todettu hyviksi ja kutkuttavat monenlaisia makuhermoja.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...