perjantai 1. huhtikuuta 2011

Hautomosta pullahtanut

No niin, vihdoinkin sain jotain hautomosta ulos asti.
Olen jo pitkään (siis useamman vuoden) halunnut tehdä seinälleni sellaisen taulukollaasin, joita näkee miltei jokaisen kodissa. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että jokainen kokonaisuus on tekijänsä näköinen ja tällätavoin ainutkertainen.
Oman luomisen esteenä on ollut niin sopivien raamien ja kuvien löytyminen kuin oikeaan tilaan/seinään sovittaminen. Tämän tekeminen on toisinaan ollut aktiivisempaa ja joskus projekti on unohtunut täysin. Onneksi sen ei tarvinnut odottaa hautomon nurkassa eläkepäiviin asti.

Miltei kaikki kuvat löytyivät mieliblogistani, The Graphics Fairy, josta monet muutkin käsitöissä käyttämäni kuvat ovat peräisin. Yksi kehys jäi kuitenkin tyhjäksi. Koska tämä kokoelma sijaitsee makuuhuoneessa, päätin siihen kirjata "kauniit unet". Ironinen pilke käväisi mielessäni tekstin suhteen: R.I.P. Harkittuani asiaa tulin siihen tulokseen, että olisi liiankin ylilyövä. Toisaalta, kun kyse on itsestäni, niin pitäähän kuitenkin jotain olla vinksallaan... Tämä pieni kameleontti on ihan lempparini!!(Sanoo jälleen matelijaihminen)

2 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia, toi käsi on mun suosikki :) Täytyykin käydä tutustumassa linkittämääsi blogia :) Mä toteutin just kans valokuvaseinän, joskin omista valokuvista :) Tervetuloa sitä kurkkaamaan ;)

    VastaaPoista
  2. The Graphics Fairyn arkistoista löytyy kaikenlaisia ihania kuvia, joita saa luvan kanssa käyttää omiin tekeleisiinsä. Sinne vaan köljäämän!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...