maanantai 28. marraskuuta 2011

Postista päivää

Harvemmin olen näin innoissani ollut jouluisista asioista ennen joulukuuta. Nyt on aihetta, koska olen itse tehnyt ja saanut hieman erityyppisen joulukalenterin, kuin nuo saksalaiset suklaakalenterit.

Useamman kuukauden on blogini sivupalkissa roikkunut kuva/nappi Salaisen kirppisystävän joulukalenteriin. Lyhykäisyydessään homma toimii näin:
Hyvä tovi sitten ilmottautui muutama kourallinen intohimoisia kirpparin kiertäjiä Possumamman järjestämään joulukalenteriin. Hän, arvovaltaisena perustajana, arpoi jokaiselle salaisen parin ja informoi jokaista osallistujaa. Kiltteinä tonttuina vastasimme kysymyksiin, jotka avaavat hieman tietoja itsestämme kalenterin toteuttajalle. Sitten alkoi yllätysten metsästys ja kujeileva kurkkiminen toistemme blogeihin tietysti salassa. Yllätyksiä etsittiin kirppareilta ja kierrätyskeskuksista(tai mistä ikinä), tehtiin itse ja osa valittiin hyvin vapaasti. Kun kaikki oli valmiina, ne lähetettiin arvotulle parille kauniin kortin kera.

Juuri äsken kävin minäkin hakemassa oman kalenterini postista.
Luulin, että intoni laantuu, kun olen oman kalenterini saanut valmiiksi ja toimitettua. Mitä vielä! Aivan kuin pieni lapsi hypistelin saamiani paketteja ja tuijotin allakkaa hieman harmissani. Vielä on odotettava muutama yö ennen ensimäisen paketin avaamista.

Kalenterini sain Pirkolta, Elämäni matkat -blogin takaa. Ja vaikka kuinka pyytelisit anteeksi valmiskorttia tai paketointiasi, niin hyvää työtä olet tehnyt!! Minulla ei nimittäin ole harmainta aavistustakaan siitä, mitä nuo sisältävät ja kortti on kaunis. Toivottavasti kätesi paranee kuitenkin niin, että saat omat pakettisi auki :)

Näissä tunnelmissa onkin hyvä ryhtyä glögin lämmtykseen.

1 kommentti:

  1. Hihii, hauskaa :) Täällä on ihan kauhian jännittävää odottaa kun avaat pakettejasi! Yhtä jännää kuin omien pakettien avaamisen odottelu.
    Ja oletkin jo mun blogista löytänyt valittelut valmiskortista ja pakettien puutteista. Mutta näin tässä nyt kävi, en halunnut kuitenkaan kadota kesken leikin. Toivon, että sisältö ilahduttaa sinua.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...