keskiviikko 30. marraskuuta 2011

p*skarteluhaaste #119

Minun on jo parin viime viikon aikana pitänyt tehdä pakettikortti lahjaan, joka kiitoksena lähtee eteenpäin. P*skishaaste #119 tulikin siis oivaan aikaan ja oma tarve vastasi juuri haasteen aihetta. Pieni inspiraatiomatka muiden tuotoksiin ja blogeihin, niin alkoivathan ne omatkin kohmeiset aivonystyrät hyrrätä.


Harmaa ja vaalenpunainen sopii mielestäni hyvin yhteen kaikkine sävyineen. Väriteeman valitsin ihan lahjan värien mukaan. Minulle on kertynyt suuri määrä paljetteja ja vihdoin sain idean käyttää niitäkin. Miksi ihmeessä en ole niitä käyttänyt aikaisemmin?

Kiitos P*skistiimi hyvästä ja minulle hyödyllisestä haasteesta. Saitte jälleen innostettua yhtä näpertäjää ja "potkittua" sen myös toteuttamaan hautomossa muhivat mietteet.

9 kommenttia:

 1. Kivasti paljettikiemurat myötäilevät perhosen siiven muotoja ja kakkupaperin reuna ja vino sommitelma tuovat mukaan oman liikkeensä... Kaunista, kaunista! :-)

  VastaaPoista
 2. Tämä on kiva ja paljetit sopii hyvin menoon. Tästä sainkin itse inspiraatiota kokeilla niitä paljetteja...

  VastaaPoista
 3. tosi söötti!

  pakko kommentoida myös tuota neulo taas, saat oluen -palindromia, ihan huippu, vaikken olutta edes juo. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ihanista kommenteista ja kehuista. Nuo paljetit tosiaan toimivat hyvänä tehosteena, kun säihkettä kaivataan.

  Ninarsku: Nähdessäni ensikertaa ko. palindromin olin myyty ja nauroin vedet silmissä, kuinka se onkaan itseni "näköinen". Mahtaisikos jollekin muulle juomalle löytyä vastaavaa...?

  VastaaPoista
 5. ihanan tunnelmallinen tagi, kaunis väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis tagi. Kivat hienosti toisiinsa sopivat värit.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...