sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Universoja kastelahjaksi

Kesällä bloggailin Billnäsin kädentaitomessuista ja sieltä löytyneistä ihanuuksista. Nukketaiteilija Tuija Leinosen haltijat olivat mielestäni parasta mitä messuilta jäi käteen (yhtään kuitenkaan väheksymättä muita kokemuksia ja löytöjä).

Tilasin syksyllä universoja muutaman, koska sain idean kastelahjaan. Projekti eteni hitaasti, mutta varmasti. Hyppien edestakaisin itse tekemisen ja hautomon välillä, sulatellen kierrätyslasia, tuunaillen nikkaroitua runkoa ja kiroten viimehetkellä loppuvaa siimaa.
Nyt se on kuitenkin valmis ja annettu eteenpäin.

Muutama kuva siitä mistä ajatus lähti, miten työ eteni ja mitä tästä kaikesta sitten tulikaan...
Pakko kyllä myöntää, että valmiin työn kuvaaminen oli kinkkistä! Nämä versot, kun olivatkin ujoja tapauksia tai eivät ainakaan pelanneet yhteen taustan ja kuvaussuunnan kanssa.Versot ovat pituudeltaan noin 20cm. Eli pieniä ja sieviä.

Siinä se nyt on, mobile!
Ja sanomattakin taitaa olla selvää se(sanon kuitenkin), ettei tarkoitus ole päästä lasta tätä käpälöimään, vaan koristaa lastenhuonetta omalla persoonallisella tavalla.
Siispä toivotan pienokaisen tervetulleeksi maailmaan ja sukuun! Suuret kiitokset Tuijalle, haltijaemolle, jota ilman tämä idea ei olisi saanut siipiä!! Samalla myös onnittelut kaikille isille!!

3 kommenttia:

  1. Universo-mobilesi on kertakaikkiaan hurmaava! Kuva ei kyllä tee sille kunnolla oikeutta, mutta onnekseni olen nähnyt tuon livenä :D

    Jos tuon mobilen alla ihmettelee maailman menoa, vauvasta kasvaa pakostikin keijukaisten ja satujen maailmaa ymmärtävä luova ihmislapsi.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Jänö ja Sirkkuli ilahduttavista kommenteista. Olen lopputulokseen itsekin tyytyväinen!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...