lauantai 19. toukokuuta 2012

Pyöräillen

Olen jo pitkään haaveillut uudesta pyörästä. Toisaalta en ole nähnyt uuden ostossa mitään järkeä, koska vanha on aivan mainio. Ainoa rikkoontunut osa on jalka, mutta se ei varsinaisesti vaikuta vekottimella liikkumiseen.
Päätin kuitenkin toteuttaa haaveeni omalla tavallani. Siis maalaamalla nykyisen pyöräni saan uuden(aukotonta logiikkaa).  :D
Tästä lilasta hirvityksestä siis lähdettiin liikkeelle.

Vanha pyörä

Muutamalle tuttavalle piti ilmoittaa prosessin alussa, etten ole maalamassa hippipyörää talomaalilla, vaan käytän ihan spraymaaleja ja aijon laittaa lakkaa ainakin runkoon. Vaikka kuviointi sabluunoissa olikin perhosia ja kukkia, niin rauhan symbolit niistä puuttuivat. Eivät ne olisi ihan meikäläisen mieleen olleetkaan. Eivätkä valitsemani väritkään muistuta Jamaikan lippua. Valkoista, vihreää ja mustaa.



Se oli se vanha pyörä

Muutaman päivän uurastus auringossa ja toisinaan tuulessa, pari kirosanaa ja useampi ihmettely palkittiin seuraavalla lopputuloksella. Rikkoutunut jalkakin rälläköitiin pois ja tilalle laitettiin uusi.
Olen tyytyväinen, vaikka apurini hieman naureskelivatkin. Uskon vakaasti myös, että prosessin työnvalvoja(kävi parikertaa katsomassa, että homma toimii) on myös tyytyväinen lopputulokseen.

Uusi uljas fillarini



Arvoisa työnvalvoja

Fillaria kasatessa tuli runkoon muutama pikku kolhu, joten vielä on tiedossa hieman maalausta. Onneksi oli tämä pitkä viikonloppu, niin sain homman tehtyä rauhassa.

3 kommenttia:

  1. Oot sä vaan aikamoinen! Tosi hieno tuli pyörästä ja idea sinänsä ihan loistava!!! Miksi heittää pois vanhaa, jos se kerran toimii?? Tästä huomaa, että KAIKKEA voi tuunata ;D
    Hyvää viikkiksen jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Oon samaa mieltä, että kaikkea voi tuunata ja uudistaa.
    Eräs samanhenkinen ystäväni kerran sanoi hyvin asiasta: "Ahkera tekee töitä käsillään ja laiska kukkarollaan."

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana fillari! Sä olet taitava!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...