tiistai 24. kesäkuuta 2014

Fenno Sporttia

Nyt bloggaillaan hieman vanhasta ja uudesta. Olen toki tehnyt löytöjä kirpputoreilta tuossa tahattoman bloggaustaukoni aikanakin. Tämän vaatteen ostopaikkaa en enää muista, mutta iloitsen sen löytymisestä kovasti.

Osuustukkukaupan(OTK) Fenno Sport paitamekko on ihana piritys vaatekaappiini. Mahtaisiko malli olla peräisin sieltä 70-luvulta. Se sopii päälle mielettömän hyvin ja on malli minun makuuni! Olen päässyt sitä käyttämään vain harvoja kertoja, mutta toiveikkaana odottelen kesän lämpimiä kelejä. Mielessäni olen nimennyt tämän ns. picnic-mekoksi. Unelmoinkin jo puistossa kahvittelusta leninki päällä ja heilutellen paljaita varpaita vienossa kesätuulessa.
Todellisuus saattaa kuitenkin olla, että kahvit lentävät kaaressa olkani yli, kun juoksen kiljuen karkuun mehiläisiä, ampiaisia ja muita pörriäisiä.
Mutta saahan sitä unelmoida! :)




Hieman mekko asiaa tutkailleena löysin monia kuvia Fenno Sport:n vaatteista. Kuvat ovat peräisin arjenhistoria.fi verkkoportaalin esine- ja valokuvakokoelmista.
Voi kuinka hauskoja ovatkaan nuo mainoskuvat ja onpa hyvä, että olemme saaneet värit käyttöön kuviimme. Oman garderobini sisuksesta olisi saattanut moni vaate jäädä ostamatta, mikäli postimyyntikuvasto olisi huokunut mustaa ja valkoista.


Näihin mustavalkoisiin kauniisiin kuviin onkin hyvä päättää postaukseni tälläkertaa. Tässä vielä tuunausvimmassani tekemäni korvikset. Kesän reissuille on hyvä ottaa mukaan oikeanlaiset jalkineet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...