lauantai 14. kesäkuuta 2014

Pojat pussiin

Nyt lähti vanha ja epäkäytännöllinen pyykkipoikapussi vaihtoon! Se oli aivan tavallinen pussukka, jossa oli kiristysnauha eikä mitään muuta. Olen kyllästynyt siihen, että noukin poikia aina lattian tasosta ja jos roikotan pussia, niin sen suu menee tiukasti suppuun. Kehitetäänpä siis jotain helpompaa...

Pian sain idean henkariin laitettavasta pussista. Sen suu (tai muutamakin) olisi aina avoin pyykkipoikien tulla ja mennä. Sen saisi myös ripustusvaiheessa roikkumaan itse pyykkitelineeseen, joten tähän loppuisivat kyykistelyt. Vanhaa pussia säilytin aina laatikossa poissa katseilta, mutta uudesta voisi tehdä niin kivan näköisen, että sitä kehtaisi pitää esillä.
Tuumasta toimeen ja pian tuotos on valmis.Jämäkankaistakin pääsin hieman eroon, kun tarve ei ollut suuri. Koristeeksi piirsin pojan ensin paperille ja tikkasin sitten viivojen mukaan kuvan kankaaseen.
Kun olen tovin jo käyttänyt pussukkaa arjessa, voin kertoa, että pyykkipoikien kanssa ripustaminen on hauskempaa ja helpompaa. Näinkin pienistä arkisista asioista voi ihmisen ilo olla suuri pitkäänkin.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva;) Mulla on sellanen ruma muovikori, joka on joskus tullut poikien mukana, mutta tuollaisenhan voisi päräyttää vaikka vanhasta paidasta ommellen helman kiinni ja sitten vain henkariin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tavallaan paita/toppi oli ajatuksen pohjalla, mutta en omistanut yhtään uhrattavaa paitaa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...