sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Arkkikaupan haaste # 10

Useasti olen selailtua eri korttiblogeja ja huomannut haasteita ja niistä syntyneitä tuotoksia. Nyt ensikertaa otin itse haasteen vastaan. Inspiraatio vain tulvi olkani yli Arkkikaupan haasteesta, jonka teemana oli lumihiutale.
Tällainen talvitervehdys siitä tuli
Kortissa käytin perus mustaa kartonkia ja valkoista kohokuvioista kirjepaperia. Kohokuvio ei taida oikein näkyä valokuvassa. Puut on tehty Inkadinkadon leimasimella nro. 93174, jonka leimasin Encore ultimate metallic - silver musteella. Itse hiutaleet leikkelin kahdesta sätkäpaperista ja niihin kuten myös kuvan reunoihin koristeeksi kimalleliimaa. Vielä pätkä lahjanauhaa ja helmiäisen hohtoinen nappi, niin johan otuli kortti valmiiksi.

Mukavaa hommaa tämä haasteeseen tarttuminen! Mikäköhän haaste minut innoittaa seuraavaksi...?

3 kommenttia:

  1. Upea talvinen tunnelma kortissasi :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti, tässä on mukava tunnelma!Lumiset puut ovat kauniita ja voi miten pikkuruisia hiutaleita olet leikellyt :) Kiva kun osallistuit, onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kovasti kommenteista, jotka ovatkin ensimmäiset blogissani. Taisitkin Carola taannoin varoittaa, että tähän korttien väsäilyyn saattaa jäädäkoukkuun. :) Katsotaan kuin ämmän käy... Anne S. kiitokset haasteesta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...