tiistai 9. marraskuuta 2010

Talviperho

Mitä parhain päivä tälle blogikirjoitukselle. Ulkona tuulee ja ensilumi tulee vauhdilla alas. Onneksi olen täällä kahvikuppini kanssa lämpimässä villasukat jalassa.

Kuka sanoi, etteivät perhoset lennä talvella?
Ainakin tämä yksilö heräsi eloon juuri talven tullen ja toivottavasti lentelee ihmisten ilona useasti. Pohjana on valmis litteä panta, joka on leveimmästä kohtaa n.4cm. Virkkaamani lanka on 100% puuvillaa ja sitä koristelin muutamilla pienillä lasihelmillä. Helmilaatikkoni pohjalta löysin käyttämättömäksi jääneen kivikapussin, joka pienen tiedon haun jälkeen paljastuikin ruusukvartsiksi. Se sopi hiuspannan väriin ja tähän käyttötarkoitukseen mainiosti. Tahdoin tehdä jotain herkkää ja näyttävää, koska jo pohjan koko antoi siihen hyvän mahdollisuuden. Virkkuu tapani oli jälleen luokkaa "intuitiolla mennään" ja tästä syystä tuli purattua työ useaan kertaan. Lopputulos, kun on se ratkaisevin tekijä. Mielestäni onnistuin tässä tavoitteessa erinomaisesti ja uskallan olla talviperhosta ylpeä.
Voi olla, että jatkossa tulen tekemään muitakin perhosia...
Talviperho 

1 kommentti:

  1. Muodikas koru onkin ja nuorelle tosi söötti. Muistuu mieleen nuo BB mekot nuoruudestani... Innostus tarttuu: Jospa kokeilisin värkätä kummitytölleni( 19 v. ) myös jotain tämän tapaista pukinkonttiin. t. Kaisamaaria puutarhanetin sivuilta

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...