perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kirpparilta ja hullujen tehtaalta

Onpa tullut kierrettyä viimeaikoina kirppareita laihoin löydöin.
Ystävien kanssa piristettiin kuitenkin mieltä ja koristeltiin itseämme. Tilattiin siis koruja, kukin oman tarpeensa mukaan. Tällaisia tuli tilattua.
Olen niin ihastunut noihin luu- ja puukorviksiin, joten olihan niitä nytkin saatava. Onneksi muistakin materiaaleista tehdään kauniita koruja, kun tuo kulta on hieman arvokasta ja hopeaa tai rihkamaa tämä hipiäni ei siedä. Tilauspaikkana toimi "Hullujen tehdas" eli Crazy factory ja sitä uskallan suositella muillekin, jotka hakevat uusia lävistyskoruja tai muita kaunistuksia.

No onhan sieltä kirppariltakin jotain pientä löytynyt kuitenkin. Korulaatikkooni pääsivät muoviset nappikorvikset ja rannerenkaat. Myös kokkaustuokioihin hain hieman erilaisempaa menoa. Siinä missä muut haikailevat tulisten ja modernien makuelämysten perään otan minä askeleet alkukantaiseen ja sukellan keskiaikaan. Vielä en ole ehtinyt tuon opuksen mukaan kokkailemaan, mutta Olutkana ja Spelttivanukas tuovat jo veden kielelle.

2 kommenttia:

  1. Oih, mulla on samanlainen kahvikuppi ja kaksi lautasta, ihanat!
    Ja tuosta keittokirjasta oon ehkä vähän kade... 8)

    VastaaPoista
  2. No jos olet kade keittokirjasta, niin oon kade kupeista. Tuo on nimittäin yhden huisin surkean kirjan kansikuvana(vain kuvausrekvisiittana). Kupeista on varmasti enemän iloa, kuin tuosta kirjasta. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...