sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kylässä

Oli aika pitää pieni tauko korutehtailusta. Mikäs sen parempi irtiotto, kuin pyöräretki kyläilemään. Muutama hassu kilometri auringonpaisteessa ja raitiissa sateen jälkeisessä ilmassa voittaa mennen tullen kököttämisen kotona.
Enpä olisi arvannut, että minua odottaa lettukestit vaniljajäätelön ja mustikoiden kera. Namskis! Tämän kodin hengetär on niin kekseliäs ja toimelias sisustuksen ja puutarhuroinnin suhteen, etten voi kuin ihastella. Luvalla sain julkaista muutaman pihalta nappaamani kuvan isommista ja hieman pienemmistä katseenkiinnittäjistä.


Sainpa yllätyslahjankin, joka oli mitä mainioin!
Kotiin päästyäni ajatusketju meni kutakuinkin näin: Kaiken muotoisia herkullisia helmiä - kyllähän näistä kuva pitää blogiin saada - luonnon valossa näyttävät paremmalta - parvekkeelle siis - tuossa köysien päällä erottuvat värit - laitan vain isoimmat - no laitan vähän pienempiä - voi himskatti, kun vierähti parvekelaatan alle - ja toinen - ja kolmas - olikos tämä nyt hyvä idea.
Kuvauksen jälkeen siivosin sitten parvekkeen, jotta löytäisin pudottamani helmet. Kaikki tallessa, parveke siivottu ja ihan kiva kuvakin tuli. :)
Taidan jatkaa koruilua vasta huomenna. Tänään hieman dataillaan ja lekotellaan loppuaika.
Olenhan jo aiemmin puhunut siitä, että käsityö- ja askartelutarvikkeeni sijaitsevat kaapissa ja tilani keittiön pöydällä tai olohuoneen lattialla. Nyt kun tehdas pyörii kovaa vauhtia, uskallan laittaa kurkistus kuvan omaan rakkaaseen kaaokseen. Kyllä tämä tulee siivottua, mutta niin kauan kuin ispiraatiota riittää, niin pysyy tuollaisena "hallittuna" sekamelskana....

1 kommentti:

  1. Jänölle suuret kiitokset lahjasta, letuista ja jutuista!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...