maanantai 18. heinäkuuta 2011

Koru korusta -vaihto

Hetki taaksepäin Anna Saltunraitilta bloggaili hamahelmi-askarteluistaan. Ihastuin hänen "8-bittisiin" tuotoksiinsa niin, että päätin tilata yhden itselleni. Siinä tovi mietittiin millä maksukonstilla tilauksen hoitaisimme. Päätimme kuitenkin ryhtyä koruvaihtoon. Minä tosin tiesin hieman osviittaa mitä tulin saamaan ja tokihan blogiani seuranneena hänkin osasi aavistaa oman korunsa luonteen.

Onpa hauskaa suunnitella ja toteuttaa korua ihmiselle, joka itsekin tekee kaikenlaista. Blogituttavina voi hieman vakoilla toisen tyyliä hänen lataamista kuvista ja kirjoittamista teksteistä, mutta tarkemmin mietittynä emmehän me tunne lainkaan. Tai ei niin hyvin, että osaisi varmaksi sanoa: "Tästä hän pitää!"
Pieni jännitys tekee vaihdosta entistä hauskempaa.

Minä hihkuin ilosta, kun avasin hänen pakettinsa. Annoin vapaat kädet päättää mikä koru olisi kyseessä(rintakoru, kaulakoru, tms. ) ja minkä kokoinen korusta tulisi. Ainoana toiveena oli "Life 1up" -tatti ja sen sain. Toinen oli valmis rintakoru ja toinen tuli rintakorupohjan kanssa irtonaisena. Taidan kuitenkin kiinnittää sen taakse magneetin. Suuret kiitokset!!
Get a life
Anna sai postin tuomana minulta tällaisen korun. Hänen mietteitään vaihdosta ja korusta löytyy täältä.

Tämän tyylisen vaihdon voisi järjestää isommankin porukan kesken..... Löytyisiköhän innokkaita? Laitetaan idea hautomoon.

1 kommentti:

  1. Ihanan postauksen oot meidän koru vaihdosta teheny!! Oman postauksenikin sain vihdoin valmiiksi.. ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...