sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

p*skarteluhaaste #101

P*skiksessa bingoillaan jälleen. En osaa oikein päättää mitä mieltä olisin näistä bingoriveistä. Ne antavat liikaa mahdollisuuksia ja usein haluaisin valita ruutuja ihan sikin sokin. Toisaalta tuo on hyväkin, koska onhan aikaa haasteeseen tuo viikko. Inspiraation iskiessä voi väsätä korteilla, vaikka koko ruudukon täyteen.
Hieman ihmettelin minne ruudukosta olivat hävinneet Musta-Valkoinen-Pilkku =D

Päätin lähteä toteuttamaan korttia hieman erilähtökohdista kuin ennen(haaste itselleni), ottaen toki huomioon ruudukon aiheet.
Nick Cave:n ja Kylie Minoque:n duetto "Where the wild roses grow" oli soinut päässäni koko keskiviikon. Tuo korvamato ei haitannut minua lainkaan, koska onhan se yksi kauneimmista, balladeista minkä olen koskaan kuullut. Halusin tehdä kortin, jossa kappaleen herkkyys ja raadollisuus tulisi esiin. Tähän tarkoitukseen rivi Hopea-Kukka-Metalli sopi mielestäni parhaiten. En lainkaan tiedä miten hyvin onnistuin missiossani ulkopuolisen silmin katsoen, mutta omiin silmiin näyttää hyvältä.

Hopea on toteutettu silmäkulman pienellä timantila ja värjäämällä mustaa paperia leimasinvärillä, vaikka kuvassa näyttääkin valkoiselta. Metallia mietin tovin ja väkersin pitkään. Piikkilanka tekee ihan mukava kontrastin herkkiin paperihin ja tekstiin.  "If I show you the roses will you follow?" On lainaus suoraan kappaleen sainoituksesta.

4 kommenttia:

  1. Upea, rosoinen, mutta kaunis kortti! Värit ei jätä ketään kylmäksi, ja piikkilanka on mahtava oivallus!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista. On hauska kuulla mitä pidetään hieman raflaavammasta kortista vai pidetäänkö lainkaan. Tuota oli mukava tehdäkin vastapainona kaikille hempeille kiekuroille.

    VastaaPoista
  3. Piikkilanka sopii tällaiseen korttiin todella hyvin. Kauniit värit, toimiva kokonaisuus. Ei kaiken tarvitse aina olla hempeää pitsiä ja herkistelyä! Tämäkin on kaunis omalla rosoisella tavallaan! :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...