perjantai 27. tammikuuta 2012

T-paita tuunailua

T-paita tuunailuja on pinterest ja muut ideapankit piukassa. Taitaa vaatekappale olla kohta yhtä uusiokäytetty kuin sukkahousutkin. Laukkuja, biletopeja, hedelmäpusseja, hiuslaitteita ja mitä kaikkea. Olihan minunkin siis pakko tehdä itselleni moinen huivi/koru, jonka mallin olin nähnyt jossain aiemmin.


Korun ulkonäkö on mielestäni hauskan rosoinen ja hyvä vastapaino muille koruilleni(eteenkin helmille). Oli kuitenkin keksittävä se jokin juttu, mikä toimisi sinä pisteenä siellä Ii:n päällä. Apua ei tarvinnut onneksi etsiä kauaa sillä nappasin lankakorin päältä tuhkakupin.
Juuri niin, tuhkakupin.
Sain kyseisen kauniin esineen vain hetki sitten. Se oli löytynyt jostain vintin/varaston uumenista ja oli löytäjälleen tarpeeton, mutta kiinnitti huomion(muistuttaen minusta...kai!?). Ihastuin siihen heti nähdessäni, mutten vielä silloin tiennyt minne kuppi mahtaisi sopia.
Ylimmän kuvan keltaiselle paidalle kehittelin toisenlaista käyttötarkoitusta, mutta se joutaa hautomoon vielä hetkeksi. Siitä ehkä hieman myöhemmin juttua, jos ikinä valmistuukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...