keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Hyviä uutisia

Olen halunnut kirjoittaa tästä työstä jo pitkään. Ajattelin, että jätän "ensijulkaisun" kuitenkin Possumamman käsiin, koska häneenhän tämä liittyy. Sujautin nimittäin taulun hänelle lähteneeseen Salaisen kirppisystävän joulukalenteriin.
Monen mutkan vuoksi kirjoitus on kuitenkin jäänyt tekemättä/julkaisematta. Minä unohdin vielä sen luukun numeron, jossa yllätys olisi. Päätin siis odotella kiltisti koko kalenterin päättymiseen asti, etten paljastaisi etukäteen mitä paketeista löytyisi. Nyt on jo turvallista kertoa hieman taustaa "taiteen" takaa.

Salaisen kirppisystävän joulukalenterissa oli maininta, että yksi luukuista pitäisi olla itse valmistettua. Keräämääni kalenteriin taisi mennä useampikin tekeleeni. Olin kuitenkin aloittanut kalenterin koonnin hyvissä ajoin, joten en stressannut itseäni väkertämisellä. Tahdoin antaa yllätettävälleni jotain henkilökohtaista. Jotain, mikä välittäisi viestin siitä, että juuri hän on ollut ajatuksissani. Ei ihan helppo homma, kun kyseessä on ennalta tuntematon ihminen.

Useampaan otteeseen olen teksteissäni maininnut tuon syksyisen savilaattakurssin. Valmistin tämänkin sisustustaulun siellä. Salaa hiippailin possumamman blogiin ja varastin (toivottavasti saan anteeksi?) hänen ottaman kuvan. Tämän kuvan siirsin savilaatalle, viimeistelin ja liitin kehyksiin.
Toivon, että taulu oli iloinen yllätys. Jotain tuttua ja henkilökohtaista hieman erimuodossa, kuin valokuvana.


Ai niin, ne hyvät uutiset...
Kyseinen kurssi järjestetään jälleen helmikuussa. Tieto siitä ja mahdollisuus ilmoittautumiseen olivat tulleet julki jo joulukuun alussa. Viime kerralla kurssi oli täyttynyt hurjaa vauhtia ja halukkaita olisi ollut enemmän, kuin mitä kurssille pystyttiin ottamaan. Minä huomasin infon vasta välipäivinä, jolloin kurssikeskuksella pidettiin ansaittua joulutaukoa. Olin aivan varma, etten pääsisi enää mukaan. Soitin kuitenkin ja onneksi soitinkin.
Nyt pääsen jälleen väsäämään näitä pieniä, savisia valokuvia tällä mainiolla tekniikalla. Jippii!!
Hautomo kuhisee jo ajatuksia ja ideoita, joita pitää hieman jäsennellä ja karsia ennen kurssin alkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...