lauantai 3. maaliskuuta 2012

Neito hädässä

Kävin leimattuja kuviani läpi, tarkoituksena värittää. Huomasin kuitenkin, että eräs jo värittämäni kuva oli hieman huonossa hapessa. Olin kai ollut aikeissa tehdä siitä korttia tai muuta ja näppäränä likkana leikannutkin kuvan valmiiksi. Silloinen työ jäi syystä tai toisesta kesken ja nyt Kraftin kimmien Suzettelta oli sulka, jalka ja pää miltei irtoamassa.
Oli siis ryhdyttävä heti toimeen neidon pelastamiseksi.Nyt on nätti pää taas paikoillaan ja neitokin voi jatkaa matkaansa huoletta.
Pelastusoperaation jälkeen pääsin siirtymään varsinaiseen toimeen väritysten suhteen.
Hiljattain tehdystä leimakuvaihdosta saamani Doodle factoryn talot inspiroivat tällä kertaa eniten. Kiitokset kaikukoon siis vaihtokaverille!
Nyt on sitten tuparikortti valmiina... vielä kun joku muuttaisi. :)


4 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Mulla on vähän sama homma- tein noita "uuteen kotiin"-kortteja, mutta kukaan ei ole muuttanut minnekkään! Vähänkös epistä. Vois sitä nyt joku frendi vaikka muuttaa ihan hyvää hyvyyttään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiva; Tai edes kaverin kaveri. Ite olen kyllä muuttanut niin tiuhaan, et olisin kai voinut tehdä tuparikorttikollaasin. :)

   Poista
 2. Hieno kortti sinulla ja hyvähän se on olla valmiina näitä sitten kun asia on ajankohtainen :) Hienosti olet saanut pelastettua neidonkin ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo 'Yes You Can-Can' on hirrrween hurrmaava! Jos sillä neitoparalla on koti hakusessa, niin tiedät, mistä löytyy.... :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...