lauantai 17. maaliskuuta 2012

Salaisen kirppisystävän sydämellinen lähetys

Otin osaa Possumamman järjestämään Salaisen kirppisystävän lähetykseen. Olen tainnut jäädä näihin koukkuun...
Tälläkertaa aihe oli kovinkin sydämellinen. Siis lähetyksen piti sisältää jotain kirpparilta löydettyä, jotain herkkua ja jotain itsetehtyä, jossa olisi sydämiä. Tällaisen lähetyksen hain postista viime keskiviikkona ja kiirehän sitä oli ryhtyä avaamaan. Viimepäivät ovat kuluneet kuitenkin niin tiukalla aikataululla, etten ole ehtinyt aiheesta kirjoittamaan. Parempi siis myöhään kuin ei silloinkaan.


Minun salainen kirppisystäväni paljastui Mummu-Ruususeksi. Hän kirjoittaa blogia Unelmia omasta kodista ja Mummu-Ruususen kortit. Jälkimäisessä olenkin vieraillut useaan ihastelemassa hänen kättensä töitä. Nyt sain itselleni yhden noista kauniista korteista. Perhosia, pitsiä, kiekuraa, kukkia ja tietysti niitä sydämiä.Mitä muuta paketista paljastui?
Ystäväni on selkeästi käynyt kurkkimassa bloggauksiani tarkkaan, koska lähetys ei sisältänyt mitään turhaa. Pääasiallisesti askartelutarkkeita(leimasimia, värikyniä, pitsiä ja muita nauhoja ja kukkia), mutta myös "keräilemiäni" sisustusjuttuja. Kaksi vanhaa kirjaa löysivät oitis paikkansa muiden kirjojen joukosta. Sydämen muotoinen ilmoitustaulu etsii vielä hieman paikkaansa, mutta ihastuin siihen niin, että varmasti esille pääsee. Luulen, että se on myös omin kätösin tehty. Neljä solmiota kartuttavat materiaalivarastojani tulevan kesän hametta varten. Ja tietysti paketista löytyi myös herkkuja täytelakun muodossa. Namit syötiin siltä istumalta ja kukkia ja nauhojankin olen jo ehtinyt käyttää omissa korttitekeleissäni.

Suuren suuret kiitokset kaikukoon Mummu-Ruususelle!!
Tämä paketti oli aivan ihana ja piristi päivääni hurjasti.
Kokosin itse pakettia Katille, Hipsulaisen helmeilyt -blogin taakse. Hänen raportointinsa vaihtolahjan tiimoilta voit lukea täältä.

2 kommenttia:

  1. Ihanan paketin sinäkin olet saanut! Ensimmäinen korujuttu sinun puketista taitaa tänään päästä koruksi asti. =) Se on juurikin se yksilö joka laittoi heti aivonystyrät hyrräämään.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...