perjantai 9. maaliskuuta 2012

Sydämellistä taidetta

Olen jälleen väsännyt niistä savilaatoista muitakin juttuja, kuin koruja. Kirpparilta löysin pilkkahintaan muutamia vanhoja valokuvakehyksiä, jotka kokivat kohtalonsa. Pääasiallisesti nämä ovat lähteneet tai lähtevät lahjoiks, mutta tämän ensimäisen säästin itselläni. Siitä on muodostunut kierolla tavalla (sisäpiirivitsillä) meidän perhepotretti. Ottamassani kuvassa saattaa näyttää siltä, että savilaatta leijuu kehyksen keskellä. Se on kuitenkin liimattu kehyksen lasiin kiinni. Siis vanha päälilasi sai nyt vaihtaa roolinsa taustaksi.


Seuraava sydämellinen taulu lähtikin salaisen kirppisystävän luokse. Kehyksestä irroitin kutakuinkin kaikki paitsi raamit. Pujottelin rautalangasta uuden pohjan ja kiinnitin savilaatan siihen. Itse kuvan aiheessa on meidän ovikranssin sydän, jonka sain Salaisen kirppisystävän joulukalenterista viime vuonna.


Näihin kuvalaatoihin ei mielestäni sovi mitkään hirmu kiiltävät tai uudenaikaiset kehykset. Aivan skarppi ja uutuuttaan kiiltelevä kuva saa ihanan patinan, kun se siirretään savelle. Eli ei siis haittaa, jos karmit ovat hieman vinksallaan; ovatpa valmiit tuotokset ainakin tekijänsä näköisiä.
Vielä olisi pari taulua killisteltäväksi, joskin vielä ilman kehyksiä.


Aiemmin tehtyjä tauluja näkee näistä linkeistä:
Koukussa
Keittiötaulu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...