keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tunnustus


Tankulta sain tällaisen awardin. Kiitoksia!!
Tehtäviin kuuluu ilmoittaa keneltä tunnustuksen on saanut (linkin kera), kertoa seitsemän vapaavalintaista asiaa itsestään ja lähettää tunnustus eteenpäin 15 bloggaajalle.

Eli tässä tulee
 1. Mielestäni parhaat aurinkolasit peittävät mahdollisimman paljon koko naamasta. Ei haittaa itikat kun viilettää fillarilla.
 2. Jostain syystä olen jälleen langennut nyrsimään kynsiäni. Tuon paheen sain lopetettua noin 10 vuotta sitten, mutta taas se alkoi. Perhana!!!
 3. Olen usein menossa tai tekemässä jotain; itseasiassa päivästäni on hankalaa etsiä "tyhjää" aikaa. En kuitenkaan stressaa tekemisestä. En vain osaa olla paikallani ellei nukkumista lasketa.
 4. Lempi olueni on Chimay blue cap
 5. Olen lahjakas sekoittamaan koko kämpän hetkessä. Ei siihen tarvita, kuin kunnon ispiraatio tekemiseen. Sekamelskan keskellä huomaan ajattelevani, että: "kukas tämän kaiken taas siivoaa?"
 6. Mustikka, raparperi ja vadelma kutkuttavat makuhermoja. Mansikat ja omenat jätän rauhaan.
 7. Bussikorttin aika meni umpeen eilen ja tästä alkaa taas seitsemän kuukauden hyöty- ja huvipyöräily(mikäli säät sallivat). Hikoilen jo pelkästä ajatuksesta.
Nyt tähän hätään en saa riivityksi kasaan tuota 15:sta bloggaajaa, mutta laitetaan sentään muutamalle.
Anna - Saltunraitti
Nafisan - Vedenhenki
Susanna -Susannan työhuone
Liisa - Vaniljainen
Olivieno - Domo Sum

4 kommenttia:

 1. Voi kiitos Maija tunnustuksesta! Olipas kiva yllätys aamun alkajaisiksi :)

  Mukavat paljastukset sulla, mulla ihan sama juttu ton kynsien jyrsimisen kanssa, retkahdin jokin aika sitten ja nyt on taas toooosi vaikea päästä tavasat eroon :( Zemppiä sulle vaan sullekin..!

  Täälläkin alkoi pyöräily! Mies asensi tytölle istuimen mun fillarin tarakalle ja ollaan käyty jo pari kertaa polkemassa, tarkoitus olisi alkaa sään salliessa viedä..tai edes hakea tyttö tarhasta fillarilla...

  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Häh...?! Luulin jo olevani lukijana täällä, mutta en näköjään ollutkaan. Nyt asia korjattu :)

  VastaaPoista
 3. Mä taas haaveilin aloittavani pyöräilyn/kävelyn vaan ja ainoostaan siksi että bensa on niin stnan kallista nykyään ..se vaan hankaloittaa elämää huomattavan paljon =/

  Mustikka, raparperi ja vadelma kutkuttaa täälläkin :)

  Kiitos tunnustuksesta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...