sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Asiakaspalautetta

"Nyt on aika antaa palautetta!" Totesin näin ja sain oitis kuulijoilta kysyviä katseita kommenttini vakavuuden suhteen. Vakavaahan tämä onkin.
Olen tilaillut askarteluvermeitä sieltä, täältä ja tuolta. Välillä kimppana ulkomailta, mutta yleisemmin itsekseen kotimaisilta yrityksiltä. Harvemin on ollut mitään ongelmia maksujen tai toimitusten suhteen. Eikä nytkään mitään hämminkiä ollut, päinvastoin.

Viimeisimmän tilaukseni tein Taitopuoti paperinauhaan keskiviikko aamuna(joillekin aamuyöstä). Mietin mielessäni mahtaisivatko tuotteet kotiutua ennen viikonloppua. Aiemmasta kokemuksestani tiesin, että paperinauhalla ollaan ripeitä, mutta pidin varmuudeksi peukkuja pystyssä. Minut yllätettiin pahemman kerran, kun kurkkasin seurantakoodilla paketin etenemistä. Sain siis haettua tilaukseni jo tostai iltapäivällä.
Haluan siis välittää SUURET KIITOKSET paperinauhan väelle supernopeasta toimituksesta! Esimerkillistä toimintaa. Tuntui siltä, että Seinäjoki oleilisi meidän naapurissa. :DTilaukseni ei ollut suuri, mutta tärkeä ja tarpeellinen. Nyt olen koko viikonlopun paskarrellut innoissani ja kokeillut uusia juttuja uusilla välineilläni. Mahtavaa!! Suosittelen ehdottomasti myös muille!

Siinä pakettia hakiessa shoppailin muutakin mukavaa. Näin nimittäin aivan mainiota postimerkkejä. Ne ovat Ulla Bergströmin käsialaa ja olivat niin kesäisen kepeitä ja naisellisia, että olihan ne pakko ottaa mukaan.Samaisena päivänä kävin pikaisesti kirpparilla. Muiden löytöjen lisäksi löysin pussillisen korkokenkiä. Useita raikkaita värejä ja näppärästi kannan takana pieni lenkki. Näitä tulen ehdottomasti käyttämään myöhemmin.
Asioita toimitellessani totesin, että päivä oli todella onnistunut. Jopa aurinkoinen keli suosi minua fillaroidessani ympäri kaupunkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...