maanantai 23. heinäkuuta 2012

Laatikkoleikki


Viikonloppuna innostuin väsäämään laatikoita. En siis arvaillut laatikoiden sisältöä, vaikka otsikko näin antaisi ymmärtääkin, vaan aprikoin niiden kasaamista. Käänsin, väänsin ja koristelin. Tuotokset voittekin nähdä kuvista.Tästä laatikosta(kuva yllä) muodostui ehdoton lempparini. Näin kuvan rasiasta selaillessani internetin ihmemaata, mutta ohjeistus/kaava olikin hieman kiven alla. Kärsivällisen kahlailun tuloksena löytyi jonkunlainen. Sävytin rasian reunoja Rangerin Distress inkeillä ja sen kylkiin leimasin muutaman pääskyn lentelemään. Linnut ja "For you" -tekstileimasin tuli minulle tovi sitten ostamani lehden mukana.

Distresseistä tulikin mieleeni, että viimein minäkin muistin tulostaa ja leimata itselleni värikartan. En tiedä oliko tuo nyt hyvä juttu kuitenkaan. Sillä vaikka nään nyt helposti ne värit, jotka minulta löytyvät, niin yhtä helposti nään ne värit, jotka puuttuvat. Tiedän, että nälkä kasvaa syödessä, mutta kuinka vahvaa itsehillintää joutuu suorittamaan, että saa pitkitettyä tuon värikartan täydentymistä.


2 kommenttia:

  1. Kylläpä olet askarrellut ihani laatikoita, vau!

    VastaaPoista
  2. Hupsista sieltä taisi jäädä yksi a puuttuun. Joskus kirjoittaa liian nopeasti ja sitten huomaa, että eipäs kone ole ehtinyt mukaan:) Sorry!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...