sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kesäinen yllätys


Blogissani on ollut viime aikoina kovin hiljaista. Hiljaisuuteen on ollut syynä kiireellisyys ja salamyhkäisyys. Nyt kuitenkin suuri projekti tuli valmiiksi ja totuuden hetki koitti, joten voin hyvillä mielin kertoa siitä muillekin.

Olen siis reilun kuukauden ajan suunnitellut ja väsännyt saunamökin sisustusta. En suinkaan suorittanut tätä suurta projektia yksin, vaan tiiviisti mukana oli veljeni perhe ja muutama muu sukulainen ja tuttava. Tahdoimme ilahduttaa isääni ja hänen vaimoaan ja olimme vakuuttuneita, että tämä olisi oiva tapa.
Heidän saunamökin pukutila kaipasi mielestämme uudistusta. Halusimme tehdä pukutilasta siistin ja viihtyisän tilan, jossa olisi mahdollista levähtää saunan jälkeen ja unohtaa arjen huolet.


Pidimme pienen ideariihen, jonka tuloksena meillä olikin jo koko sisustus valmiina(ainakin suurinpiirtein). Kaivelimme kaappeja jokainen tahollamme, jotta saisimme pidettyä pudjetin mahdollisimman pienenä. Kierrätimme, tuunasimme, otimme vastaan lahjoituksia ja kiersimme kirppareita. Minä lupausuin hoitamaan tekstiilit ja "taidemaalarin" hommat ja suuretlinjat(nikkarointi, maalaus, lattia) jaoimme osallistujien kesken. Juhannuksena saimme oivan mahdollisuuden päästä ottamaan mittoja kyseisestä tilasta. Kaikki tämä tapahtui kaikessa hiljaisuudessa yllätettäviltämme. Viime metreillä jouduimme heittämään ilmoille muutaman valkoisen valheenkin, joista pyydämme anteeksi.

Ideointia värimaailmasta
En ryhdy suuremmin selittelemään mitä mistäkin löytyy.
Kuvat puhukoot puolestaan.

Ennen

Jälkeen


Naulakko siirtyi koivun oksistoon.Vielä pieni kollaasi uusien juttujen yksityiskohdista.


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Yleisilme on raikastunut ja tuo seinään maalattu koivu on tosi upea! Kerropa vielä yllätettävien ensireaktioista....?

  VastaaPoista
 2. Sanotaankos näin, että suut loksahtivat auki hämmästyksestä ja silmäkulmista pyyhittiin mutama kyynel. Onneksi ne olivat ilon kyyneleitä. Kun alku järkytyksestä selvittiin alkoi suullinen hämmästely. "Ihana, tosi hieno, Ihanko ite!?!, voi teitä, kiitos".
  Yllätettävät olivat lomareissussa tuona aikana. Vaikka olivat hurjan väsyneitä matkasta, ryhtyivät kuitenkin lämmittämään saunaa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Itsellä olisi ensi kesänä edessä saunan pukkarin laitto ja tässähän oli kivoja ideoita... Ainoo vaan et mullon pyykkikone samaisessa paikassa tilanviejänä :/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...