maanantai 7. helmikuuta 2011

Herkullinen Helmikuu

Kevät tulee kohisten enkä minä pistä lainkaan vastaan. Kirppari on taas ollut auttamassa uusien sisustus juttujen kanssa ja nyt ne etsivät paikkaansa kotinurkista.
Ihanan herkulliset omena-maustemyllyt oli täysin heräteostos, koska edullisesti sai. Kolot mausteille eivät ole suuret, eli hyöty kolautti päänsä yhteen kauneuden kanssa, mutta käytännöllisyys tulee kai siinä, että sopivat pieneen käteeni paremmin kuin hyvin. Omput ovat punaiseksi petsattua(?) puuta. Kyllä näistä kelpaa soppaansa maustaa suolalla ja pippurilla.


Kerran tuossa tiimariin eksyttyäni löysin myös ihanuuksia. Olen huomannut, että kyseinen kauppa on petrannut valikoimissaan ja tuotteiden laadussa viimevuosina, mikä toki on hyvä asia. Toisinaan kuitenkin kaipaan sitä halpaa krääsää, jonka voi surutta heittää pois kyllästyttyään. No tämä kerta, milloin nuo ihanuudet löytyivät oli alennusmyyntien aikaa. Minua siis onnisti! Ystävän päivää uumoillen tuikkukupit tulivat kotiin ja löysivät eilen paikan olohuoneen arkun/sohvapöydän päältä. Onhan helmikuussakin illat vielä hämäriä.Blogini kurkkaukset kipuavat pikkuhiljaa maagiseen tonniin ja vielä ehtii arvontaan osallistua... Siitä lisää sivun laidassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...