perjantai 11. helmikuuta 2011

Sisustusta

Kuten kerron jo profiiliesittelyssäni, että kotimme on sekoitus kaikkea mahdollista, niin kurkistetaan hieman isompaa kokonaisuutta. Tämä teksti kumpuaa oikeastaan uudesta/vihdoin löytyneestä/kauan etsitystä huonekalusta. Meillä on asunnon kokoon verrattuna kovin vähän kaappitilaa, joten senkki on ollut hakusessa. Kokonaisuus löytyy makuuhuoneesta, joka taitaa olla asuntomma ehkä retroin huone kaikkea uutta kuitenkaan unohtamatta. Väreiltään tuossa huoneessa leikkii oranssin ja keltaisen erisävyt ja tietysti ruskea, joka toimii kodissamme ns. yhdistävänätekijänä. 


Huone on pieni enkä halunnut hommata sinne mitään suuren suurta kaappipatenttia, etteivät seinät kaatuisi päälle ahtaudesta. Taisipa siinä etsiskellessä mennä kuukausi jos toinenkin eikä sopivaa löytynyt. Suurin kompastuskivi oli aina hinta. Makuni taitaa olla kallis tai sitten olen toisinaan vain pihi.
Tämä mainio pikkusenkki suoraan 50-luvulta löytyi kuitenkin ihan sattumalta selaillessani netin ilmoituksia. Nopea yhteydenotto omistajaan ja näin sai kaunistus uuden elämän. No, kun nyt kerran jo pihiydestä mainitsin, niin tätä ei todellakaan ollut hinnalla pilattu. Ilmoituksessa nimittäin luki selkokielisesti "Lahjoitetaan!"
Voiko pieni ihminen iloisemmaksi tulla!?

Kuvassa näkyvät valaisimet ovat lahjoja sukulaisilta ja ystäviltä. Raamit ovat "uudet" siis ihan viime vuosina hommattu ja kuvassa komeilee lapsuuden idolini Peppi Pitkätossu. Sovitusnukke on omaa käsialaani muutaman vuoden takaa. Pitäisi kai pikkuhiljaa tehdä uusi...


2 kommenttia:

  1. Heips, upea tämä senkki!
    Sori kun en oo vastannut, ensin kiire ja sitten unohdus. Vastaus on tietty kyllä onnistuu :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo peppipitkätossun kuva! Ja hieno torso!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...