maanantai 28. helmikuuta 2011

Oscar gaala 2011


Elokuva alan tärkeimmät pystit ja erinäiset tunnustukset on jaettu eilen yöllä suomen aikaa. Tietysti minua niissä kiinostavat erityisesti punaisen maton luomukset. Telkkarista en voinut noita kekkereitä katsoa, kun ei ole tuota televisiota ja tuskin olisin jaksanutkaan. Näin päivän päätteeksi on kuitenkin tullut selailtua netin kuvat ja kiinnostavat jutut.

Naiset olivat jälleen kauniita kimaltelevissa iltapuvuissaan ja miehet yhtä komeita tumman puhuvissa puvuissaan. Muutama kuitenkin nousi ehdottomaksi suosikiksi ja taisivat nämä olla myös lehditön katseen kiinnittäjiä. Ensimäisenä huomioni kiinnittyi mihinkäs muuhun kuin pitsiin. Pukua kantoi Melissa Leo.
Toinen mieleeni oli Kaufman Francon suunnittelema puku, joka loisti yksinkertaista kauneuttaan Camila Alvesin päällä. (Hups kuvat menivät väärinpäin..)

 Pukuloiston kauneinpana luomuksena oli mielestäni kuitenkin Cate Blanchett:n iltapuku hentoine pliseerauksineen ja helmikirjailuineen. Puvun mielenkiintoisin osa oli ehdottomasti selkä, jonka keltaisista helmistä saa vihiä jo edestä katsottaessa. Pitää kuitenkin myöntää, että takaosan graafisuus yllätti ainakin minut. Upeaa työtä Givenchy Couture!
Ihanaa on myös huomata, että Bonham Carter:lla on jälleen ollut pilkettä silmäkulmassa. Tälläkertaa sukkahousujen muodossa. Näin asuste friikkinä odotan kuitenkin aina hänen käsilaukkuvalintaansa. Viuhkan muotoinen laukku oli aivan upea ja muistanen nähneeni hänellä vastaavan tyylisen jossain muualla. Tästä en kuitenkaan ole varma. Keräsin kuvaan myös muutamia muita hänen aikaisemmin käyttämiään laukkuja.
Vaikka asut ja asusteet ovat olleet jälleen mitä mainioimpia, vielä en ole kokenut samaa elämystä kuin Oscareissa 2005. Silloin tippui leuka lattiaan niin, että kolinakävi, kun Hilary Swank astui punaisen maton parrasvaloihin. Huh huh... mikä leikkaus, laskeutuvuus, laahus,....... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...