perjantai 18. helmikuuta 2011

Kirjasto karttuu

Ihanaa! Viikonloppu edessä, kaunis ilma ja nopeaa postitusta.
Olen pikkuhiljaa alkanut kerätä kirjoja liittyen minua kiinnostaviin käsitöihin. Kouluajoilta on tullut jo tuo ns. peruskirjallisuus, joissa opetetaan esim. katesauma ja napinkiinnitys, mutta näin jälkeenpäin olen yrittänyt bongata kirjoija, joissa olisi jokin idea/teema/se jokin. Muutamia niitä on jo kertynyt ja nyt kartutin kirjastoani jälleen.
Viime keskiviikkona tein tilauksen Amazon:sta, kun silmiini sattui kirja, joka lupasi sitä jotain juurikin minulle sopivalla tavalla. Toimitus ajaksi ilmoitettiin se perus 3-7vrk, mutta iloksi ja yllätyksekseni se tuli tänään. Arvaanpa, että luvassa on aivan mainio viikonloppu tämän opuksen seurassa!
Ote takakannesta:
"...if you´re worried that knitting and drinking don´t mix, perish the thought. Each of the 30+ projects in this book is designed to accommodate the distracted knitter and is portable enough to carry easily. Before you cast on, look for the project´s drink rating to determine how much concentration the pattern requires."
:)

En aijo kuitenkaan vetäytyä täysin kirjan pariin, vaan luvassa on myös vierailu ystävän luona. Uuteen kotiin on aina tapana viedä jotain ja niin mekin teemme. Lahjaamme en tietenkään paljasta, mutta tällaisessa paketissa sen luovitamme. Kätevästi kortti ja kääreet samassa.

2 kommenttia:

  1. Korvikset saapui eilen,IHANAT! Kiitos kovasti.

    VastaaPoista
  2. Heh, toi opus sopii sulle paremmin kuin nenä päähän;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...