keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Nautintojenpäivä

Nyt on hehkutettava muiden tekemistä ihanuuksista, jotka tuottivat minulle suurta iloa.
Poikkeuksellisesti oli vapaata keskellä viikkoa. Päätin pyhittää päivän nautinnolle ja ulkoilulle. Suuntasin askeleeni ensin kirpparille(ensimäinen nautinto) ja sitten torille suunnitelmissa kesän miltei ensimäinen jäätelö(toinen nautinto). Tämä kaikki tapahtui ihanan auringon alla(kolmas nautinto), joten oli hyvä pitää hattu ja aurinkolasit päässä.

Kirpparilta löytyi jotain aivan ihastuttavaa. Keramiikka Matamin eli Minna Lindénin tekemä sormus. Se kuuluu siipiperhe -sarjaan, josta minulla on jo pieni taulu. Taulu etsii toistaiseksi vielä paikkaa, mutta luulenpa, että haen myöhemmin siihen sopivan kellon ja nakuttelen ne keittiön seinään. Tällöin pieni taulu/seinälautanen ei näytä ihan niin yksinäiseltä. Näitä Matamin ihania tuotoksia voi käydä kurkkimassa lindengalleriassa ja sieltä löytyvät myös niiden ostopaikat.

Torille kun pääsin vaihtui jäätelö toiseen herkkuun. Iso koju suurine herkkupaloinen ja ihanine väreineen houkutteli enemmän. Kyseessä oli käsintehtyä toffeeta. Näin suklaa-allergikkona olen kiinnostunut muista makuhermoja kutkuttavista elämyksistä. Toki löytyi noiden toffeiden seasta myös suklaan ystäville herkkupaloja. The British Fudge Company:n koju toimi irtokarkki fiiliksellä eli hinta määräytyi painon mukaan ja makuja oli tarjolla ainakin 50. Itse valitsin ananas-(keltainen), minttu-lakritsa-(musta/viheä), viski-(vaalean ruskea) ja salmiakkitoffeeta(musta/ruskea), joista ensimäisenä mainittu oli pienoinen pettymys, mutta muut korjasivat potin moninkertaisesti kotiin. NAM!! Suosittelen näitä herkkuja muillekin makean nälkäisille!
Vielä kotiin päästyäni nautin hieman kieroon kasvanutta olutta. Tätä pulloa en tohtisi edes avata, mutta samaa merkkiä nauttii mielellään kuumana päivänä. 

3 kommenttia:

  1. Joo mä kävin kans eilen tuolla toffeekojulla...ah, mitä ihanuuksia! söpö sormus myöskin!

    VastaaPoista
  2. Joku vuosi sitten ihastelin kans Turussa torilla noita siipi ihanuuksia!! Ne on vallan multa unohtunu!! Kiitos linkistä, pääsen nyt niitä katsomaan :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...