torstai 19. toukokuuta 2011

Yllätykset ilahduttavat!!

Vihdoin ja viimein sain pyöräni korjattua ja eilen ensikertaa kuljin sillä työmatkani. Olisi kai voinut talven aikana harrastaa jotain liikunnan muotoa, koska nyt se sitten kostautui... Tästä alkaa bussikortin sesonkisyrjäytys, koska säällä kuin säällä on pyörä kulkuvälineenä.

Vaikka olo oli eilen aamulla kaamea, niin se väistyi oitis yllätysten myötä. Minulle nimittäin tuotiin hurja määrä aarteita ja uskon että naamani oli näkemisen arvoinen. Yllätyin, ihmettelin, innostuin ja ilostuin ja kiitokseni lausuin niin monta kertaa, että menin laskuissa sekaisin. Seuraavat kuvat eivät siis ole kirpparilöytöjä vaan lahjoja hyväsydämmiseltä talon tyhjentäjältä.


 Oma sienikorini alkaa vedellä viimeistään, joten tämä tuohinen kori tuli enemmän kuin tarpeeseen. Pitsiliinoja notselin kuvia varten hieman esiin, mutta tästä saa hieman viitettä niiden runsaasta määrästä. Korissa on siis vain ja ainoastaan virkattuja ja nyplättyjä liinoja, tyynynpäälisiä ja väli- ja reunapitsejä. Menee vallan pää pyörälle.
Nanson kotimekko jostain männävuosilta (pitää vielä ottaa selvää). Herkulliset värit ja niin hyvässä kunnossa!
 Matkalaukkuja olenkin kaivannut lisää. Tällä laukulla ja sen kantajalla on kertoman mukaan kokemuksia New Yorkista ja todistettavasti Las Palmasista. Sisätä nimittäin löytyi matkakortti, jossa on mainuttu matkakohde: Espanja, Las Palmas.
Meiltä sille löytyi juuri sopiva paikka muiden matkaajien joukosta.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...