tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kirppis yllättää

Minulle on jo pidempään ollut omituista löytää kirpputoreilta vaatteita. Johtuuko se tarjonnasta, vaatimuksistani vai siitä, että kaappini pursuaa ihan käyttökelpoisia vaatteita jo nyt. Harvoin jaksan edes katsella vaatteita toreilla, koska niitä on niin paljon. Olen yllättänyt itsenikin löytämällä  viimeaikoina paitoja, hameita, housuja, jotka ovat olleet ns. "must have"-ostoksia. Edullisia, hyväkuntoisia perus vaatteita.

Tässä nyt muutamia viimeisien ostosretkien saaliita: Pellavaa ruskean leningin ja valkoisen tunikan muodossa, paitoja ja ihanan tyttömäinen bolero, tinakorut taitavat päästä tuunattavaksi(hautomon juttuja), kehysteline - ostona kortti- ja korukuvia ajatellen, kotoisan pullea täti-keksirasia, ihastuttavan pikkuruinen nahkalaukku ja mielettömän kauniit sandaalit. Pyykkikoneessa pyörivät vielä vähän fiinimmät kaprihousut kesän juhliin(jos niitä nyt tulee).
Harvemmin ilmoittelen löytöjeni hintoja, mutta nyt on pakko, koska kesään on sonnustauduttu kovinkin edullisesti. Kaikki ostokseni ovat siis maksaneet maks. 2€/kpl... tai jos ei oteta huomioon kenkiä, jotka taisivat olla 3€.

Tuntuu siltä, ettei ihastuksen kohteeni(sandaalit) saa oikeutta tuossa kuvassa, joten otin toisen. Toivottavasti tämä kuva näyttää, kuinka yksinkertaisen kauniit ja sirot kengät todella ovat. Jos ei, niin se johtuu sitten turvonneista konteistani :) Vaatii muuten hieman akrobatiaa ottaa jotenkin edes hyvä kuva omista jaloista...

1 kommentti:

  1. Tä hullaantui kans viime viikolla ja viikonlopun aikana kirppiksistä ja harvinaista kyllä, tein löytöjä ittellenikin :)

    Noi vasemman yläkulman kuvan mekot näyttää ihanoilta <3 Ja sandaaleistakin oikein onnistunut kuva ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...