maanantai 20. kesäkuuta 2011

Nintendon viehätystä


Nyt on vuorossa "vanhaa kamaa". Siis sepustusta koruista, jotka tein viimekesänä.
Tulossa oli kahden nuoren rakastavaisen iso juhla; tuo avioon astuminen. Vaatteet oli jo katsastettu ajat sitten, mutta jotain vielä uupui. Kuten on tapani, yritän aina keksiä jotain ns. katseen kiinnittävää pukeutumiseen. Välillä vaate toisinaan kengät tai laukku joskus jotain aivan muuta(toisinaan onnistun tai sitten en), mutta tällä kertaa koru. Tarkalleenottaen oli tehtävä korut myös miehelle, jotta kokonaisuus olisi kutakuinkin täydellinen.

Idea lähti vyönsoljesta, joka tuotiin muutama vuosi sitten Japanin maalta avokilleni syntymäpäivälahjaksi/tuliaisiksi(sanotaan suoraan: olen soljesta kateellinen).
Päätettiin siis yhteistuumin lähteä kokonaan 8-bittiselle linjalle. Massat vain esiin ja väsäämään. Pari iltaa siinä vierähtikin pipertäessä silmäneulan ja askartelupuikkojen kanssa. Uuni poltti muutamat ja minä sössin osan tuotoksista, mutta onneksi säästyi juuri tarvittava määrä korujen tekoon.
Herra sai solkensa kaveriksi Tetris-kalvosinnapit(n. 2x2cm) ja NES Zapper-solmioneulan(pit. n. 5cm). Itselleni tein Tetris-palikoista korut korviin ja kaulalle(n. 3cm). Hauskat niistä tuli ja mukaavaa palautettakin saivat nuorten sekä vanhempien keskuudessa.


2 kommenttia:

  1. Katsoinkin silloin lahjoittamiasi helmiä ihastellen noita tetrispaloja joita oli mukana. Itsetehty on aina jotain kaupasta valmiiksi saatavaa hienompaa!

    VastaaPoista
  2. Voi teit tämän postauksen!! Korut on kyllä superhienoja!!! Oot taitava :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...