perjantai 3. kesäkuuta 2011

Onnittelu herkkuja

Nyt oli vuorossa räväkälle naiselle syntymäpäiväkortti. Pitkään mietin mitä ja miten. Kävinpä ostamassa uuden leimasinsetinkin, jota en sitten kuitenkaan käyttänyt aivan kokonaan. Olin jo valinnut vanhoista leimakuvistani kaksi sopivaa, joten päätin antaa mahdollisuuden ystävälleni valita niistä toisen. Tein siis kaksi valmista korttia.
Intuition pohjalta ajattelin, ettei tälle sankarille mitään "plissua" voi ojentaa. Lempiväriä ei ollut, mutta sen tiesin, ettei sinistä kannata käyttää. Mustan värin käyttäminen pääasiallisena värinä tuntui kuitenkin liian synkältä ja silloisen mielentilani askartelun suhteen liian haastavalta. Punaviinistä nainen kuitenkin pitää, joten lähdetään niille värimaailmoille....mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan.

Valituksi tullut kortti

Samalla tuli hieman testailtua noiden aikaisempien pohdintojen tulosta, eli uutta kameraa. Olen hieman ihastunut, mutta luulempa, että rakkaus kasvaa tottuessa. Katsotaan...

Lahjaa myös pähkäilin, kun kuulema mitään ei tarvinnut tuoda. Ei kuitenkaan kielletty, joten olihan sitä nyt jollain tavalla ilahdutettava toista. Ei krääsää, ei kallista, itsetehtyä ehkä..... Mietinnän tulos: "Harva nainen kieltäytyy herkuista!" Annoin vapaat kädet ystävälleni kokeilla ja näyttää taitojaan. Syntyi n. 10cm korkea ja saman verran halkaisijaltaan oleva IHASTUTTAVA cuppikakku!!!! Kiitoksia Mimmu!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...