keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Lempihame

Olipa kerran kirppari, josta löytyi hame. Sitten oli nainen, joka tuumi: "Maksoi mitä maksoi, minä ostan tuon!" Monet vuodet viiletin vanha kietaisumekko ylläni niin kesällä kuin talvellakin. Useat päät kääntyivät ja palautetta ropisi hameen kauneudesta niin, että olisin itse halunnut olla hameen asemassa. Toista mieltä olevat osasivat olla hiljaa;D
Koitti kuitenkin tuo kaamea päivä, jolloin tapahtui hirvittävä katastrofi!! Pestessäni menneiden aikojen muotiluomusta hyppäsi koneeseen myös marimekon punainen sukka. En ole koskaan pitänyt marimekosta ja tämä sukka sai minut pitämään siitä vielä vähemmän. Pieni vaatekappale nimittäin värjäsi kaikki hameen valkoiset kukat vaalean punaisiksi. No tavallaan oma moka; Mitäs en ollut tarkkana.
Haaleahan tuo värjääntymän sävy on, mutta tekee hameesta tunkkaisen näköisen.
Sitä harmiteltiin ja miltei jopa itkettiin. Ryhdyttiin valkaisu yrityksiis, useisiin........60C, 60C valkaisuaineella ja liotuksella, 90C, 90C valkaisuaineella, erinäisiä tahranpoistoja, 3x pesula palveluita ja mitä vielä. Vaalean punainen väri vain piti pintansa.
Vuoden tuo lempihameeni lojui kaappini nurkassa, koska en enää voinut sitä pitää. Muut sanoivat: "ettei sitä huomaa, jos ei tiedä". Luulempa heidän yrittävän vain lieventää alakuloani. Muisto valkoisesta oli siis vain muisto, josta muodostui päähän pinttymä. Pöljää ja materialistista ehkä.
Viimeinen toivoni oli enää maalata nuo kohdat tekstiilivärillä. Ei tämä voi mennä enää huonompaan suuntaan!
Suti käteen ja toivotaan parasta. Hyvähän siitä tuli eivätkä maalatut kohdatkaan jääneet koppuaisiksi.
Mitäpä sitä ei lempihameensa eteen tekisi!!! :D

2 kommenttia:

  1. Voi hulvatonta :D :D :D Ihana postaus :)

    VastaaPoista
  2. Ompa kaunis kuosi ja mielenkiintoisen oloinen blogi :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...