tiistai 2. elokuuta 2011

Messuhulinaa

Billnäs kutsui minua ja muutamaa muuta viime lauantaina kädentaito 2011-messujen muodossa. Aiemmin mainitsinkin saaneeni koruja sinne myyntiin ikään kuin "siipien suojassa". Oli siis aika käydä tarkastamassa tapahtuma ja kysellä samalla ensimäisen päivän myyntivilkkaudesta.

Väkeä tuntui olevan hyvin liikkeellä autojen paljoudesta päätellen ja myöhemmin saamani tiedon mukaan käviöitä oli ollut n. 5000. Lähdin itse sillä mielentilalla liikkeelle, että haen ennemin virikkeitä hautomoon kuin ostoksia kassin pohjalle. Kaikenlaiset käsityötekniikat ja tuotteen olivat hyvin esillä taonnasta kirjallisuuteen. Kaikkein eniten tuntui olevan koruja ja asusteita. Olisin kaivannut ehkä kattavampaa tarjontaa tuotteista kodin sisustukseen, mutta ehkä tämä toteutuu joillain muilla messuilla. Kokopäivän vietimme ihastellen ja hypistellen käsitöitä. Päälimäisenä jäi mieleen nukketaiteilija Tuija Leinosen työt ja eteenkin Universot. Ne olivat suloisia, persoonallisia ja niitä katsellessa tuli todella hyvälle tuulelle.


Universokatras
Kuten sainoin, etten lähtenyt varsinaisesti ostoksille, mutta toki sitä aina jotain pientä löytyy. Ihastuin suuresti tuohiseen sormukseen ja puunapit olivat juuri se jokin, mitä eräs hautomon tekele kaipasi alkaakseen. Tietysti kaikilta kiinnostavilta taitajilta napattiin käyntikortit mukaan ja niitä tulikin hyvä läjä.

Oma korumyyntini ylitti odotukseni. Sain positiivista palautetta, josta olen kovin iloinen. Juteltiin myös tekijän tärkeydestä myyntihetkessä tämän kaltaisessa tapahtumassa. Otan mielellään vastaan risuja ja ruusuja ja toki myös vinkkejä; olinhan nyt mukana untuvikkona. Ehkäpä toisella kertaa työ ei haittaa harrastusta ja pääsisin itse pelipaikalle kertomaan koruista ja vastailemaan kysymyksiin.

Paluumatkalla piipahdettiin vielä Fiskarsissa, mutta sieltä ei löydetty muuta, kuin kauniita maisemia kotiin tuomisiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...