tiistai 17. huhtikuuta 2012

Käytännöllisempää

Viimeaikojen kirpparilöydöt ovat olleet pääsääntöisesti käytännöllisiä. Sen vuoksi en ole niistä oikein jaksanut kirjoitellakaan. Nauhoja, nappeja ja tuohon kaappiprojektiin tulleita juttuja. Uutta hametta tosin olen metsästänyt. Eikös se useimiten olekin niin, että etsimääsi et löydä, mutta kaikkea muuta kyllä?


Löydöt ovat kuitenkin olleet niin hyviä ja edullisia, että kaikista olen ollut kovinkin iloinen. Kuten näistä kansioista/kirjoista.
Sininen on kansio postimerkeille. Usein noita löytyy huonossa kunnossa ja aika hurjaan hintaan, mutta tämä yksilö oli jotain aivan muuta. En keräile postimerkkejä, mutta tässähän säilön helposti kaikki koruja/kortteja varten hamstraamani pikkuruiset kuvat. Kun inspiraatio kaipaa ponnetta, niin helposti selaillen löydän varmasti etsimäni.
Toinen on vanha valokuvaalbumi, joka (yllättävää kyllä) oli sisuksistaan kutakuinkin koskematon, vaikka ulkokuori oli ottanutkin osumia auringolta. Löysin isoäitini kätköistä laatikollisen vanhoja käpristyneitä valokuvia hänen nuoruusajoiltaan. Sovimme laittavamme ne hieman parempaan järjestykseen. Mikä sopisikaan paremmin niille, kuin albumi, joka kantaa samaa havinaa historiasta.


Hamekin löytyi! Joskin tämä pöytäliina pitää vain muuttaa sellaiseksi. Kuosi oli niin houkutteleva, etten malttanut jättää sitä kirpparin hyllylle. Kesällä siis pääsen taas pyörähtelemään "uudessa" kellohameessa.


1 kommentti:

  1. Kaunis kangas! Jo vain se sopii hamekankaaksi :)
    Kivaa tiistaita!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...