maanantai 23. huhtikuuta 2012

KKhaaste#70

Viime lauantaina(tai olihan se jo sunnuntain puolta) julkaistiin uusi Koukussa Kortteihin -haaste. En ole aiemmin tähän haasteeseen ottanut osaa, mutta nyt jostain syystä teema innoitti. Kortti piti tehdä yhdistäen lempiväri inhokkiväriin. No niinhän minä tein.

En ole kovinkaan innostunut noista pastellinsävyistä ja eteenkin vaalean punainen nostaa usein karvat pystyyn. Kokosin siis kaikki hempeät lempeät v.pun. sävyt pöydälle ja päätäni pyöritellen mietin mihin väriin ne yhdistäisin.
Selailin hieman internetin ihmemaata ja löysin ohjeistuksen Card candy -kukkien tekoon. Niitä tahdoin koittaa väsätä. Kun kerran kukista oli kyse, niin lempivärini(monista vaihtoehdoista) vihreä olikin täysin luonnollinen valinta. Hieman lisäsin vielä toista lemppariani ruskeaa, jotta kortista ei tulisi ihan niin ällön vaaleanpunainen.

Kokonaisuuteen olen kuitenkin huisin tyytyväinen!
Kyllä kai toisinaan voi onnistua jauhamaan p****sta purkkaa. :D
Tällä kortilla siis mukaan haasteeseen.

4 kommenttia:

 1. Hieno kortti, vaikka oletkin inhokkiväriä joutunu käyttämään. =)
  Mutta kaappituunailijalle olis tuolla mun blogissa jotaki, mikäli mukaan haluat napata. ;D

  VastaaPoista
 2. Niin se taitaa olla, että toisen imppari on toisen lenhokki, ei ku lemppari ja inhokki. Kaunis kortti, sopis hienosti vaikka hääparille.

  VastaaPoista
 3. Jännää, Jänö, että mainitsit tuon hääparin, koska semmoiseen tilaisuuteen sitä kaavailinkin. Sisällä olevassa paperissa(johon voi vapaavalintaisesti kirjoittaa) on pieni kimaltava avain ja vieressä lukee Love.

  Hauskaa on myös se, että kortteja väsätessä, ei nuo inhokit tai lempparit saa hirmuisesti valtaa. Kokonaisuus ratkaisee niin paljon. Esim. (vaalean)sinistä en pukisi mistäänhinnasta päälleni ja kotoakin sitä väriä löytyy vain hieman, mutta muutamaa väsäämäani sinistä korttia en osaisi edes kuvitella toisen värisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja kun pääsin omalle tutulle koneelle, niin saimpa lisättyä kuvatkin uudestaan...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...