perjantai 6. huhtikuuta 2012

Puuhastelukaappi #2

Heti urakan aluksi kolusin läpi kaikki ne säilytykseen kelpaavat ja kelpaamattomat rasiat, yms., joita jo omistin. Suurin osa pahvilaatikoista sai siirtyä syrjään, koska nyt halusin nähdä mitä laatikoista löytyisi ilman niitä aukomatta. Toisinaan, kun innoissaan touhuaa, niin tulee heitettyä teippiä kukkien joukkoon ja lankaa papereiden lootaan...
Vintiltä muuttolaatikoista löytyi paljonkin hyviä juttuja.


Ylimmässä kuvassa ovat kovin tylsän näköiset laatikot, jotka päälystin uudelleen kangastapetilla. Ne ovat aikanaan pitäneet sisällään tuollaisia yksittäispakattuja kirjoituskoneen mustenauhoja. Eipä taideta enää noin huolella pakkaillakaan? Minulla oli niitä useita, joten avasin muutaman, että selviää mitä kaikkea pakkausen sisältä löytyi. Nauhat itsessään olivat jo käyttökelvottomia, mutta kerron vasta tulevissa bloggauksissa mitä sain muista osista väsättyä.


Muistin Askartelutilassa olleen juttua, myös VHS-kasettikoteloiden hyödyntämisestä. Nappasin toki hyvän idean korvan taakse. Minulla kävi hyvä tuuri, että ystäväni kaipaili videokasettinauhaa omiin tuunailuihinsa juuri siivousurakkani alkutaipaleella. Koteloiden sisältökin pääsi siis jatkojalostukseen.
Toki purkkeja ja purnukoita on kotosalla useita ja niitä pääsi mukaan muutamia. Olen löytänyt kuvassa näkyvät Nestlen lasipurkit kirpparilta ajat sitten hintaan 20cent/kpl. Näistä purkeista sainkin idean, että toiseen kaappiin laitan enemän keltaista ja toiseen punaista. Nähtävästi nappeja minun on hommattava vielä lisää...Säilöin aiemmin nauhoja parissa tällaisessa(ylempi kuva) arkistolaatikossa ja ne toimivat oikein mainiosti. Olivat vain ajan myötä päässeet tummumaan, joten uudistin niitä ihan vain valkoisella. Nauhoja tosin on kertynyt enemän, kuin mitä näihin mahtuu. Oli siis keksittävä niille lisää säilytystilaa.
Keräilin erikoisempia nappeja pieneen 12 lokeroiseen uistinpakkiin. Sekin sai uuden tarkoituksen ja pitää nykyään pussinsulkijat/päivämäärät järjestyksessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...