sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Puuhastelukaappi #4

Olen aiemmin käynyt pyytämässä avustuksia läheisestä viedeovuokraamosta namilaatikoiden muodossa. Ennen niiden tarkoitus oli tyystin toinen(pikkuterraario). Nyt kanskaiset kukat ja muut koristeet pääsivät näissä hyvään säilöön. Etiketit päälystin kontaktimuovilla ja kiinnitin narulla(porasin pienet reijät laatikon kylkeen). Mahtoiko olla mämmit ja trullit mielessä, kun etiketeistä tuli ihan paistetun kananmunan näköisiä. :)Esittelenpä seuraavaksi eniten aikaa vieneen nikkarointini ja suuriman ylpeyden aiheeni tästä uudistuneesta kaapista.
Olen huomannut, että monilta askartelijoilta löytyy jostakin huoneen nurkasta Clip it up -teline. Pyörivässä telineessä pystyy säilömään miltei mitä tahansa. Pääsin testailemaan kyseisen vekottimen toimivuutta ja ihastuin. Tosin minullahan ei oikein ole tilaa ko. hyrrähärvelille enkä halua sellaista huoneen puolelle keräämään pölyä. Askarteluhuoneessa se kuuluisi osaksi sisustusta, mutta makuuhuoneessa(jossa tarvikkeeni sijaitsevat) se näyttäisi mielestäni suurelta sekamelskalta.
Hautomossa ideat pyörivät kuumeisesti ennen, kuin asettuivat.

Löysin kirpparilta hurjan halvalla neliruutuisen ikkunankarmit ilman laseja. Minun oli ensin tarkoitus tehdä tästä jonkinlainen taidepläjäys, mutta säilytykseen se sopi kuin nakutettu. Ei tarvinnut muuta, kuin nitoa tukevasti puutarhaverkkoa sen taakse.


Naputtelin pienillä nauloilla muutaman päälystämäni peltipurkin karmin alareunaan. Niissä ns. päivittäiset tarpeet pysyvät hyvin järjestyksessä. Käänsin työkalupakkini ympäri ja löysin s-koukkuja, jotka kävivät tähän telineeseen paremmin kuin hyvin. Muita hyviä kiinnitys mekanismeja kehitin verhonipsuista, käyttämättömistä suihkuverhokiinnikkeistä, avaimenperien pikalukoista ja metallisista istutusrenkaista.
Kun vierailee kaupan muilla osastoilla, niin saattaa löytyä yllättäviä juttuja edullisesti.Aiemmin löytyneet pikkuiset lankakorit saivat helposti paikkansa telineestä.
Tuhosin muutaman rautalankahenkarin, jotta sain vaijerin pienille pussukoille. Tässä taitaa parhaiten tulla haaveilemani Clip it up -telineen idea esille. Samaa rautalankaa käytin myös nauharullien rungoksi. Nämä nauhat olen ostanut reilun parin metrit pätkinä(en siis rullissa). Tarkkasilmäinen huomaa, että rulliksi olen käyttänyt niistä mustenauhoista purkamiani puolia. Mitään ei siis ole heitetty hukkaan.Tässä siis koko komistus kiinnitettynä leveämmän kaapin oveen. Kooltaan se on 44cm x 116cm. Suurimmat elementit kuten korit ja purkit tarvikkeineen ovat aseteltu kaapissa olevien hyllyjen väleihin. Vaikka teline pitää sisällään hurjan määrän tarpeistoa, niin saan kaapin oven vielä kiinni tyystin ilman tuskailua.
Parastahan telineessä on sen muuntautumiskyky; kaikki kiinnitykset ovat nimittäin helposti irrotettavissa.

2 kommenttia:

  1. Mä jo odotan innolla lopputulosta, josko mä saisin itekki siitä inspistä järkevään säilytykseen. Nyt on kaikki vähä sielä ja täälä, kaipaisin kyllä kunnon työpöytääkin. ;D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...