sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Aika hyppysiin

Olen jo viimeiset 7 (vai oliko se 8) vuotta tehnyt kalenterini itse. Olen havainnut pihiyteni siinä, etten viitsi maksaa euroja tai muutakaan valuuttaa allakasta, joka ei ole mieluinen. Useimmat virheet kauppojen kalentereissa ovat kirjoitustilan vähyys ja aikataulutus. Aikataulutuksella tarkoitan niitä turhia reunassa olevia numeroita, jotka osoittavat kellonaikaa.

No miten tämä kaikki liittyy mihinkään?
Kauhukseni huomasin eilen, ettei minulla vielä ole uutta allakkaa. Kirjan olin hommannut jo aikaa sitten tarkoitusta varten, mutta sivut ammottivat tyhjyyttään. Avasin kirjan ja huonoksi onnekseni sen liimaukset rämähtivät keskeltä kahtia. Liialti siis kuivunut tai sitten liimat olivat jo alkuunsa liian kovat. Onneksi kuitenkin olen joskus ostanut läjän paksuja vihkoja ja säästänyt ne suttaamattomina. Aloitettiin siis alusta.

Kannet kaipasivat koristusta, joten kokosin kaikki askartelutarpeeni olohuoneen lattialle.
Nyt jotain minun näköistä/tyylistä. Jotain, jota jaksan katsoa vaikka vuoden... Ei mieli muuttuu ja joskus vaihtelu virkistää, joten irtokannet ovat paremmat. Siinä sitten touhutessa leimasimien, pahvien ja teipin kanssa muistui mieleeni p*askarteluhaaste #71. Tuplahaaste ja aikaakin oli rutkasti, joten vielä ehdin mukaan.

Hieman pitsiä, kukkia, lempisävyjäni pahveissa ja pääsinpä testaamaan uusia leimojakin. Irtokannet ja kirjanmerkki valmistuivat yllättävän nopeasti.

Tietysti kannen koristeet kärsisivät pyöriessään kassissa tulevan vuoden aikana, joten hieman sitä estääkseni laitoin vihon ja irtokannet vielä muovisen vihko"suojan" sisään. Näitä muistan joskus aikanaan saaneen koulusta kuten kynät ja pyyhekumitkin. Iloitsin suuresti, kun huomasin näitä suojia ihan vähittäistavarakaupan hyllyllä. Vielä muutama kuva yksityiskohdista.

3 kommenttia:

  1. Kiva idea, kyllä tuota kalenteria on matkassa mukava pitää :)

    VastaaPoista
  2. Wau, ompa hieno kalenteri. Eipä ole kellään toisella samanlaista!

    VastaaPoista
  3. Hienon näköistä on! Seikkailen täällä blogista toiseen ja eksyin tännekin :) Kivan näköistä täällä, pitää tutustua blogiisi tarkemmin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...